Інші способи заробітку

Реферальна система

Реферал (по wikipedia) – учасник партнерської програми, що зареєструвався за рекомендацією іншого учасника. Така схема маркетингу широко поширена в інтернеті і припускає реєстрацію на веб-сайтах, що надають деякі послуги. В цьому випадку рекомендація супроводжується “реферальним посиланням”, що містить інформацію про обліковий запис учасника, який отримає винагороду за залучення новачків.
Реферал походити від англійського слова reffer – запрошувати. Даний вид заробітку існує завдяки схемі, яка складається з трьх зацікавлених сторін і є взаємовигідною для них усіх.

Заробіток на рефералах

Наприклад Перша сторона пропонує, сервіс або послуги і пропонує партнерську програму по реалізаціїї даних продуктів, Друга сторона приймає запропоновану партнерську програму і розміщує на своїх ресурсах запрошення прийняти участь (наприклад для заробітку) у діяльності запропонованої першою стороною або вебпосилання на  послуги третій стороні і за отримує від першої сторони винагороду обумовлену в партнерській програмі, Третя сторона отримує у свою чергу змогу отримати додатковий прибуток.

Запамятайте, що як вже було сказане реферальна система є вигідною для всіх трьох сторін : партнерська програма отримує можливість збільшити кількість своїх партнерів, потенційні партнери дістають інформацію про партнерську систему (й можливість отримання прибутку), а наявні партнери – змогу отримати додатковий прибуток.І ще важливий один пункт деякі користувачі (особливо молоді й зелені) думають що тій, хто розмістив реферальне вебпосилання – так здається потенційним партнерам, – буде їх ошукувати, абощо. Це абсолютна неправда коли Ви реєструєтесь по реферальних посиланнях друга сторона, та що розмістила дані посилання отримує прибуток не з вашого гаманця, а від партнерських спонсорів а Ви в свою чергу отримуєте цінні знання + гроші.

Як заробити на реферальних посиланнях і що для цього потрібно. Для цього вам потрібний рекламний майданчик. Ним може бути:

  • Власний сайт найоптимальніший варіант, так як створити сайт можна безкоштовно і просто.
  • Форум або блог (ви можете згодитися статі модератором якогось форуму чи блогу, тоді  ви зможете ставити свої реферальні посилання, а такоже ставити “приховану рекламу” у самих темах чи статтях;
  • Ще один не поганий спосіб це розміщення реклами у софті який ви розміщуєте на різни сайтах при заробітку на файлообмінниках, створюєте в звичайному блокноті рекламку(достатньо однієї), і запаковуєте її разом з файлом у архів, і розміщуєте на різних ресурсах.

Чому зручно бути рефералом?
Припустим, що Ви зареєструвалися на якомусь новому ресурсі. Вам знадобиться час, щоб розібратися в ній повністю. Через деякий час Вам обов’язково захочеться заробляти більше, а це означає, що потрібно вивчати нові матеріали, експериментувати і знову витрачати свій час.
Тепер давайте розглянемо цю ситуацію з точки зору реферала. Реєструєтеся по реферальному посиланню(запрошенню), а потім якщо Вам необхідна якась інформація просите поради у того, хто дав Вам це посилання. Переважно, в допомозі не відмовляють і дають інструкції про те, як вам заробити більше грошей. Чим більше ви заробляєте, тим більше заробляє той, по чиєму посиланню Ви зареєструвалися, так що для вас обох це вигідно. Більше того той, по чиєму посиланню Ви зареєструвалися зацікавлений в тому, щоб у Вас також появилися реферали і різними способами буде Вам допомагати в цьому, тому що реферальна система в більшості випадків багаторівнева. Отже Ви абсолютно нічого не втрачаєте, а навпаки лише отримуєте нові знання, економите час і більше заробляєте.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам