Інші способи заробітку

Заробіток на партнерських програмах без сайту

Як працюють так звані партнерські програми: перше, це реєструєтеся – друге, отримуєте унікальну партнерське посилання – третє, залучаєте за цим посиланням клієнтів на ресурси Ваших партнерів – четверте і останнє, отримуєте Ваш відсоток.

Партнерські програми діляться на кілька видів:

Партнерка за кліки: Ви на власному сайті розміщуєте різні текстові посилання партнерки або банери. Відвідувач, який прийшов на Ваш сайт, клацне по посиланню або банеру і переходить на сайти рекламодавців. В цей момент Вам нараховується плата за клік. Чим більше відвідувачів буде на сайті – тим більше кліків – і відповідно більший заробіток. Ще цей вид називають продаж трафіку.

Оплата за продаж: назва говорить сама про себе. Ви встановлюєте на власному сайті рекламний блок рекламодавця, і Вам платять 10% -40% від купленого товару.

Партнерка за реєстрацію: відвідувачу потрібно перейти по рекламі рекламодавця, далі цей відвідувач повинен заповнити надану форму реєстрації. І тільки після цього, Вам повинні заплатити ваші гроші. Ця партнерська програма в більшості поширюється в темах знайомства і спілкування.

Партнерська програма за покази: Скільки разів банер показувався відвідувачу, стільки раз Вам заплатять, не залежно від кліків.

Заробіток на партнерських програмах без сайту

Одна з найбільш прибуткових партнерок – продаж різних інформаційних продуктів – навчальних відео курсів і тд. Оплата в цих партнерках проводиться за фактом купівлі-продажу. Тобто коли людина, яка перейшла по Вашому партнерському посиланню купує продукт – Вам на Ваш рахунок надходить відсоток з цієї угоди – в середньому від 20%. Саме ці партнерки ірекомендую використовувати, так як у Вас немає власного сайту, але, тим не менш , Ви хочете заробляти. Звичайно, якщо у Вас немає навіть невеликого сайту або розсилки, просувати партнерські продукти складніше, однак з іншого боку Вам не потрібен ні блог, ні сайт і, отже, Вам не потрібно витрачати час на його створення, Ви можете приступити до заробітку вже зараз! Досить зареєструватися в системах, наприклад, Яндекс.Директ, скласти контекстне оголошення, поставити відповідно в цьому оголошенні Вашу партнерське посилання, призначити свою ціну за клік і все!!! Процес пішов.

Давайте розглянемо декілька способів заробітку на партнерських програмах без сайту:

Контекстна реклама. Вона перенаправляє цільової трафік з Вашого партнерського посилання. Найбільш ефективно працюють Яндекс Директ, AdWords, Бігун, Teaser.Net і Bodyclick. Насправді, все дуже просто. Наприклад, людина шукає в інтернеті потрібний йому товар або потрібну послугу за певними ключовими словами переходить на сайт вашого партнера, який надає дані послуги або товар, по вашому оголошенню. Ви платите за клік по вашому оголошенню, але далі отримуєте від партнера Ваш відсоток з продажу. Тут є важливий момент, необхідно все розрахувати так, щоб сума ваших зароблених грошей перевищувала оплату за переходи. Адже як Ви розумієте не всі, хто клацне по вашій об’яві, а за це потрібно платити, обов’язково здійснять покупку. Необхідно добре прорахувати рекламну кампанію, потрібно правильно вибрати тексти оголошень, заголовки, правильні ключові слова.

Спосіб без витрат, розміщення текстових посилань. Найшвидший і головне безкоштовний спосіб заробітку на партнерських програмах. Робимо, так, складаємо декілька рекламних оголошень зі своїм реферальним посиланням і розміщуємо ці оголошення у всі місця, де це можна і дозволено. У ці місця можна віднести: в першу чергу це форуми (повідомлення, топіки, підписи), блоги (в коментарях), гостьові книги, поштові розсилки, і інше.

Біржі банерної реклами. Навіщо витрачати час і створювати сайт самому, потім довго і наполегливо просувати його і витрачати гроші, все можна зробити набагато простіше – розмістити власні банери на розкручених і що важливо на тематичних сайтах-майданчиках. Все це робиться досить легко і завдяки біржам банерної реклами. Тобто на біржі купуємо місце на відповідному нам сайті і на обраний термін, і встановлюємо на ньому свій банер.

Можете спробувати відому біржу банерної реклами – RotaBan. На цій біржі Ви завжди знайдете відвідуваний і прийнятний за ціною майданчик з відмінним трафіком.

Цих пару способів заробітку на партнерських програмах без сайту вам цілком повинно вистачити. При правильному підході і розрахунку у Вас, безсумнівно, все повинно вийти!

Список перевірених партнерських програм, з яких Ви можете почати заробляти без сайту, представлені на цій сторінці “Партнерскі програми”.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам