Інші способи заробітку

Заробіток на проходження платних опитувань

Для того щоб продати товар, постачальникам потрібно знати, чи користується він популярністю серед населення. Кращим способом отримання інформації про думку користувачів є анкетування. Однак охочих заповнювати по 50 питань безкоштовно знайдеться небагато. Тому постачальники користуються послугами великих опитувальних компаній, що виступають посередниками між замовниками та виконавцями. За заповнення анкети користувачам виплачується винагорода. При цьому ніяких спеціальних знань не потрібно. Користувачеві досить просто ввести персональні дані та інформацію про свої уподобання. Вартість одного опитування може перевищувати 100 рублів.

Заробіток на проходженні платних опитувань

Для початку роботи потрібно зареєструватися на сайті, що пропонує заповнити оплачувані анкети. Стати учасником системи може кожен бажаючий. Реєстрація є абсолютно безкоштовною. Після виконання цієї дії виконавець отримує на адресу поштової скриньки лист з проханням перейти по посиланню для участі в опитуванні. Потім відкривається сторінка з тестом. Кожне опитування може містити 10-30 запитань з варіантами відповідей. Потрібно вибрати підходящий варіант. За годину можна заробити близько 150 рублів. Якщо витрачати подібним чином 2 години на добу, то до кінця місяця можна одержати більше 100 доларів.

Зазвичай сайти, створені для проведення серйозних маркетингових досліджень, розсилають анкети два рази на місяць. Щоб заробити пристойну суму грошей, потрібно зареєструватися відразу на декількох веб-ресурсах. Акаунти на різних сайтах дозволять отримати необхідну кількість запрошень до опитувань. Реєстрацію потрібно пройти всього 1 раз. Після цього користувач буде постійно отримувати на свою адресу електронної пошти листи з посиланнями на оплачувані опитування.

Перелік кращих сайтів, на яких можна зареєструватися, вказано нижче.

Вопросник.ру – лідер серед аналогічних по суті веб-ресурсів. Запрошення до опитування приходять досить часто, два рази в тиждень. Мінімальна вартість проходження одного тесту – 15 рублів. Щотижня проводяться конкурси з призами. Переможці отримують по 100 рублів. При реєстрації виплачується бонус. Максимальна вартість 1 опитування – 300 рублів.

Opinion.com.ua – досить відомий український проект. На сайті зареєстровані тисячі користувачів. Виведення коштів здійснюється на мобільний телефон, вебмані (кожен місяць в 20-тих числах) або обміняти зароблене на побутову техніку.

Platnijopros – популярний проект. Після реєстрації і заповнення інформації про себе користувач отримує 10 рублів в якості бонусу. Запрошення до опитуваннями висилаються 1 раз в 2 тижні. Мінімальна сума для грошових виплат – 150 рублів. Набрати її не становить особливих труднощів. За кожне пройдене опитування можна отримати близько 30 рублів.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам