Корисні статті

Бізнес ідеї в інтернеті

Років десять тому Інтернет був мега довідником, в якому можна було почерпнути будь-яку інформацію. Сьогодні Інтернет-це засіб заробітку, платформа для створення власного бізнесу.

Розглядаючи Інтернет з точки зору організації в ньому бізнесу, необхідно відповісти на деякі запитання: чи пов’язаний Інтернет з податковою інспекцією? Чи потрібні професійні навички, щоб організувати приватний малий Інтернет-бізнес? Відповісти на ці питання – це означає, знайти можливості для втілення бізнес-ідей в Інтернеті.

Як по’єднати Інтернет і приватний бізнес?

Варіант бізнес-ідеї для Інтернету. Найпростіший варіант, який напрошується – створення власного Інтернет-магазину. Як і будь-який бізнес-план, бізнес-інтернет магазину починається з підрахунків витрат.

Належить купівля хостингу і домену на хорошому сервісі. Потрібно буде оформляти сайт, обслуговувати його за допомогою певних програм. У загальній складності на онлайн-витрати піде близько тисячі доларів.

Далі йдуть витрати на реєстрацію приватного магазину, відкриття банківського рахунку. Якщо врахувати, що необхідно буде підключення до Інтернету, купувати оргтехніку – то цей вид витрат може досягти до 2000 доларів.

Третій вид витрат – щомісячні платежі і зарплата бухгалтеру. Це ще 1000 доларів.

Далі слідує купівля і продаж товарів. Але, щоб магазин став приносити дохід, необхідно вийти на чистий прибуток. Для цього потрібна велика кількість покупців, в середньому 100 чоловік необхідно в день, щоб заходили на сайт магазину, і, хоча 5 з них, замовили товар на 100 доларів. В цілому за місяць потрібно продати приблизно 100 одиниць товару, і тільки тоді можна буде сказати, що магазин почав приносити прибуток.

Післямова. Будь-яка бізнес-ідея потребує не тільки матеріальних, але і моральних витрат. Якщо підприємець готовий витримати все це, то він буде отримувати непоганий дохід.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам