Корисні статті

Як створити сайт, для заробітку?

Як створити сайт і заробити в інтернеті на своєму сайті та ще й безкоштовно, швидко, самостійно. Дуже просто, для цього потрібно кілька речей, а саме по перше це Денвер, друге конструктор сайту, третє шаблон, четверте різні плагіни для того щоб розширити можливості ресурсу наприклад модулі щоб заробити на посиланнях, і останнє це ідея що це буде за сайт і контент який Ви будете розміщувати на своєму сайті. Все це безкоштовно і можна скачати на Робота Онлайн або в мережі, єдине що потрібно зробити самостійно це придумати тему для сайту і написати
для нього чимало матеріалу або купити на біржі фрілансу. Але якщо Ви самі будете писати тексти то в результаті можна сказати, що весь процес створення сайту практично безкоштовний. Далі докладніше:


Як створити сайт

Перше Denwer – Не в кожного з нас є можливість цілодобово просиджувати в інтернеті, не всі з нас можуть зробити сайт без помилок і всяких трабл. А якщо проект робиться з нуля? Розробка і правка в мережі на хостингу займе багато часу, зусиль і грошових витрат, так як доведеться платити за цей же хостинг домен і так далі. Як цього уникнути? Зробити сайт на своєму комп’ютері, вам непотрібний навіть інтернет, не поспішаючи, уважно все перевіряючи, виправляючи та доповнюючи. І тільки коли потім вже повністю готовий проект залити в інтернет на сервер і провести тестування і підгонку під конфігурацію конкретного хостингу. Заманливо! Але це ще більш заманливо так як реально! Для цього існує локальний сервер під назвою Denwer і що важливо абсолютно безкоштовно, це перша хороша відповідь на питання – Як створити сайт.
Друге конструктор CMS Joomla чому, тому що безкоштовно, швидко що теж важливо, просто і зрозуміло в освоєнні, величезна кількість доповнень і розширень, безліч навчальної інформації. В освоєнні joomla не буде потрібно особливих зусиль і знань в сайтобудуванні. Вивчити joomla можна за пару годин, після чого залишається тільки доповнювати свої знання. Інтуїтивно зрозуміла адміністративна панель. На Joomla можна створити не тільки простий сайт але і серйозний наприклад інтернет магазин, портал нерухомості, форум про те як заробити в інтернеті та на багато інших тем. Після того як ви вивчите joomla ви зможете легко освоїти і інші CMS? принцип роботи цих систем, в загальному, однаковий.
Третє – Крім величезного числа розширень для joomla, також можна на будь-який смак підібрати для сайту барвистий безкоштовний шаблон, трішки підправити і зробити його унікальним. Щоб уміти редагувати шаблоні достатньо мати поверхневі знання з HTML та CSS. Вивчити основні поняття можна за пару годин, в цьому поможуть вам якісні безкоштовні відео уроки, які ви можете скачати в на сайті в розділі “Видеоуроки”. Після, навіть, поверхневого перегляду цих відео, ви набагато ближче наблизитеся до вирішення задачі Як створити сайт
Четверте – для Joomla вже зроблено декілька тисяч різних розширень, плагінів і модулів як платних так і безкоштовних, і з кожним днем ця цифра зростає.На останок про що буде ваш сайт і який контент розміщуватиметься на вашому веб-ресурсі, робите його для того щоб заробити чи інше вирішувати вже Вам.
Короткий підсумок теми Як створити сайт, яку систему управління сайтом ви б не обрали вам завжди буде потрібний денвер. Тому що, Ви зможете, і в першу чергу перед тим як поставити модуль, чи розширення на хостинг, протестувати в себе на комп’ютері те чи інше рішення, підігнати під свій шаблон, під коректувати.
Після того як ви вже вирішили про, на яку тему створите ваш веб-ресурс, необхідно вибрати підходящий шаблон. Для Joomla це не проблема так само як і для модулів і розширень ви завжди найдете щось підходяще, разом с тим в більшості випадків ви знайдете відео уроки по налаштуванням та вирішенні проблем, тому саме рекомендують саме цю CMS.
Якщо ви повний новачок, все ж таки почати з чогось простішого, навіть з Joomla у вас виникнуть обов’язково багато питань Як створити сайт. Але якщо ви твердо вирішили створити власний сайт і вас не переконати, у нас є хороше рішення, це повністю готовий налаштований сайт з найбільш необхідними розширеннями, такими як форум, коментарі, опитування, система реєстрації, встановлені модулі таких систем як Liex і Sape з якими є непогана можливість заробити та інше. Докладніше в цій статті. Всі розширення завантажені з офіційних сайтів і є безкоштовними.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам