Корисні статті

Яким браузером краще користуватися?

Який браузер найкращий? Сьогодні інтернетом користується дуже багато людей, і майже кожен з нас хоч раз по мережі шукав, щось своє. І перше питання, яке виникає при цьому, яку програму для цього використовувати. Як і годиться для перегляду і роботи в інтернеті необхідний інтернет браузер. Браузерів на вибір сьогодні багато і кожен з розробників прагне зробити свій продукт найбільш кращим. А ми, в свою чергу, повинні оцінити і зробити свій вибір, який браузер найкращий. Але це не так просто і єдину оцінку і вибір зробити досить важко. Варто тільки подивитися на повідомлення в різних тематичних форумах про те, який браузер найкращий, щоб зрозуміти, що кожному подобається і підходить тільки своє, одним словом на смак і колір…

Який браузер найкращий?

Але вибрати все-таки щось треба і щоб полегшити вам цей крок, наведу кілька коротких оглядів самих популярних браузерів, за яким легше буде зрозуміти, що підходить, а що ні. Яким браузером краще користуватися? Думаю, самим правильним рішенням при виборі кращого браузера варто розглядати найвідоміші і популярні програми, лідери серед браузерів. До таких лідерів відносяться:

  • Opera;
  • Chrome;
  • Mozilla Firefox;
  • Internet Explorer.

На перший погляд всі вони фактично однакові, і вони однакові тільки в одному – в якості. Вся їх схожість у багатому функціоналу, підтримці, безоплатності, але деякі відмінності є і про них поговоримо далі.

  • Першим зазначу браузер Internet Explorer, він є у всіх нас, так як встановлюється разом з операційною системою Windows. В основному це непоганий браузер і єдиним недоліком у його роботі вважається низька швидкість роботи і безпеки. Я ним користуюся вкрай рідко.
  • Наступний браузер Opera, до переваг даного браузера відносять добру адаптивність на мобільних пристроях, а також добре проявляє себе на різних ноутбуках.
  • Mozilla Firefox. Це дуже відомий і популярний браузер зі своєю історією. Також як і IE він не відрізняється великою швидкістю, але не критично. На цьому всі недоліки закінчуються, так як позитивних сторін набагато більше. До них відносять високу безпеку, величезну кількість доповнень і розширень, що дає можливість зробити з браузера дуже потужну програму з великим функціоналом. Цим браузером користується дуже багато вебмайстрів та людей, які заробляють в інтернеті.
  • І останній браузер це Google Chrome. Як показує статистика це один із самих популярних браузерів серед користувачів інтернету. Це наймолодший з усіх описаних в даній статті браузерів, і як показує статистика, найкращий, не поступаючись навіть Mozilla Firefox. Варто відзначити високу безпеку, так як у свій час компанія Google заявила всім, що заплатить кожному, хто знайде хоч маленьку вразливість у програмі.

Підіб’ємо підсумок. Прочитавши статтю, звичайно, не так просто зробити вибір, який браузер краще і не спробувавши кожен з них на своїй практиці. Але основні моменти можна підсумувати і у підсумку можна зазначити, що найкращі це – Mozilla Firefox і Chrome. Я особисто для перегляду та пошуку інформації використовую Chrome, а Firefox використовую для роботи у веб розробці, так і для просування SEO і заробітку. Ну а користувачі, я впевнений, підберуть собі який браузер краще ставити, та і за великим рахунком,  в будь-який момент можна видалити і встановити новий браузер або користуватися відразу декількома, обмежень немає, так як всі браузери безкоштовні. На цьому все. Вдалого вам вибору!!!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам