Корисні статті

Нічна робота в інтернеті, де знайти нічну роботу?

У вас не вистачає коштів, а вільний час ви можете виділяти лише вночі? В цьому випадку вам має бути цікава нічна робота в мережі інтернет. Займатися нею зможуть цілком всі, ніяких умов немає, а що ви будете робити, вирішувати тільки вам.

У цій статті , дана інформація про декілька способів роботи в інтернеті, робіть вибір, яка нічна робота вам більше відповідає. Нагадаю, що перед тим як здійснити вибір на користь одного з способів, спочатку варто приділити увагу створенню webmoney гаманця. У проекті Webmoney це можливо здійснити без будь-яких оплат, а на нашому веб ресурсі знаходиться детальна інструкція.

Де знайти нічну роботу?

1. Поштовики.

Нічна робота може бути організована за рахунок поштовиків. Ці ресурси мають велике число оплачуваних завдань, виконуючи які ви будете мати можливість заробити гроші. Додатковий заробіток ви можете отримувати за рахунок серфінгу реклами на веб сайтах (різний перегляд дає незначний заробіток).

Завдання здатні давати значно більше заробітку, але при цьому необхідно відбирати найбільш оплачувані. Щоб у вас був великий підбір, вибирайте одночасно кілька поштових спонсорів.

Найцінніші завдання ви знайдете на веб ресурсах:

  • Wmmail – це самий знаменитий поштовик, на ньому зареєстровано 400 тисяч користувачів, а всі платежі перевищують 3.2 млн. $. На даний період має більше 7 000 активних оплачуваних завдань, ціна виконання завдання коливається від 1 цента до 11 $. При реєстрації неодмінно потрібно мати wm гаманець Webmoney.
  • Seosprint – також знаменитий сайт, але він набагато молодший останнього (створений в 2011 році). Не дивлячись на це, число активних юзерів, перевищує 400 000, і в більшій мірі він звертає на себе увагу тим, що wm гаманець для реєстрації не є потрібний.

На сторінці Популярні поштові спонсори ви будете мати можливість ознайомитися з повним переліком вивчених поштовиків.

2. Копірайтинг, рерайтинг, перекази.

Зміст даного способу нічної роботи міститься в написанні статей для майбутньої реалізації власникам веб-сайтів. Шукати покупців не потрібно, в інтернеті знаходиться спеціализоваі сайти, на яких є можливість виставляти на продаж власні тексти.

Рерайтинг – це перепис матеріалів з використанням джерел (переказ всього тексту своїми словами), переклад – це переклад матеріалу з іноземного інтернету, а копірайтинг – це робота авторського тексту. Рерайтинг писати дуже просто, тому рекомендуємо починати саме з нього.

Де продавати власні матеріали, статті? На найкращих біржах Рунета:

  • Advego – найвідоміша біржа, на якій зазначено 1.3 млн. користувачів. Найменша ціна 1000 символів оцінюється в 0.8$. При подачі тексту він буде переходити повну модерацію на присутність похибок, тому вам необхідно дуже викластися, щоб не отримати відмову.
  • Etxt – не менш відмінна онлайн біржа, якій дають перевагу 326 тисяч фрілансерів. Крім цього, ви будете мати можливість виставити на реалізацію власні матеріали, замовники дають різну роботу. У даний момент доступно більше 10000 замовлень по написанню текстів на різні теми.
  • TextSale – з цих 3-х сайтів, ця біржа відрізняється найнижчою популярністю. Варто зауважити, що запити до граматики тут значно зменшені, до того ж немає мінімальної суми для виведення.Робота з кожною з цих бірж зможе стати хорошою нічний роботою.

3. Соціальні мережі.

У кожного користувача інтернету знаходиться профіль хоча б у 1-й соціальній мережі. Допомагаючи займатися накруткою в соціальних мережах, ви зможете заробити. В великій кількості випадків рекламодавці оплачують за реєстрацію в групи і лайки, але крім цих оплачуваних завдань, ви будете мати можливість заробити на додаванню в друзі, репостах, виставлення реклами на власній сторінці і т. д.

Найбільш популярні веб-сервіси для цього способу роботи – це:

  • Vkserfing – одна з великих бірж розкрутки сайту в соціальних мережах, на який можливо заробити гроші фактично за будь-які маніпуляцій. На головній сторінці сайту ви зможете познайомиться, яка кількість платять за репости, лайки і т. д.
  • V-like – заключний знаменитий сайт, інтерфейс якого дуже простенький. Гроші оплачують лише за додавання в друзі, вступ до групи і лайки. Відмінність сайту – можливість вивести кошти на мобільний.

Нічна робота може проводитися різними методами, зараз ви дізналися про те, як можна заробити і зможете перейти на один з цих ресурсів. У тому випадку, якщо ви не віднайшли нічого потрібного, читайте інші матеріали  цього блогу, тут накопичена велика база інформації, яка пояснює кілька сотень способів заробітку в інтернеті.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам