Корисні статті

Заробіток в інтернеті на використанні Фотошопу

Вам подобається працювати в фотошопі? Тоді чому б не об’єднати приємне з корисним? Фотошоп одночасно може бути улюбленим хобі та заняттям, яке приносить гроші. Але для цього потрібно володіти програмою як мінімум добре. Отже, на чому в інтернеті можна заробити за допомогою Фотошопу?

Заробіток в інтернеті Photoshop

Обробка фото
Попит на дану послугу завжди є. Комусь потрібна ретушировка, хтось хоче зробити колаж, але не всі вміють. Тому люди будуть шукати виконавців завжди і платити за це гроші. Добре мати постійного замовника, приміром, професійного та творчого професіонального фотографа. Адже у кожного професіонала є свій чоловік, якого він знає, довіряє і не образить в оплаті.

Pixel-art
Даний напрямок вимагає від вас особливого навику по піксель-розробках, як правило, – це невеликого розміру іконки. Заробити на цьому, безумовно, можна, але пошук вільної ніші набагато важчий, ніж в інших сферах.

Банери з рекламою
Даний напрямок є дуже затребуваним продуктом в інтернеті. Варто звернути увагу на деякі сайти, які перманентно вивішують різноманітні банери – це, по суті, всього лише неминучий товар, допомагає просувати свої продукти і послуги в симпатичному “фантику”. Банери з рекламою притягують своїм презентабельним виглядом, змушуючи споживача клікати по ньому.

Дизайнер – це завжди добре
Це вже більш крупний сегмент. Він і більш високо оплачується, але і вимагає більше відповідальності. Ця спеціалізація, має масштабну область напрямків, починаючи від звичайних логотипів і закінчуючи ігровими інтерфейсами. Дизайнери, зокрема, придумують оформлення для різних сайтів. Веб-дизайн – найпопулярніша робота на сьогодні. Дизайнерів запрошують на розкрутку яких-небудь проектів, сайтів до оформлення ігор. Але робота в даному напрямку – це дуже важка дорога, до якої необхідно бути готовим і фізично і морально, так як сил це заняття забирає пристойно.

Знаєш як – продавай свої ноу-хау
Якщо ви користуєтеся фотошопом на рівні сертифікованого користувача, то що вам заважає ділитися своїми знаннями за гроші? Цілком реально стати консультантом по Фотошопу, просто поставивши на ПК Скайп. Як варіант, можлива робота репетитором оффлайн.

Як заробити на Фотошоп репетитором?

Як почати заробляти?
Пробувати свої сили потрібно на фрілансі. Починаючи свій шлях заробітку в фотошопі, заливайте на фріланс-біржі частіше і більше власних робіт (на кожній біржі є можливість створити портфоліо). Це дасть роботодавцю можливість зрозуміти ваші можливості, оцінити їх і, якщо все роботодавця влаштує, найняти вас виконавцем. Сайтів таких безліч. Потрібно вибрати декілька найбільш великих, зареєструватися на них і почати заробляти. Відразу багато платити ніхто не буде, але тут вже все буде залежати від вас, як ви подасте себе і свої здібності, так і будете отримувати.
Головне, не опускати руки, якщо відразу не вийде. Нехай вам запропонують на перших порах копійки за роботу – це вже добре: іншим не пропонують і цього. Значить, щось ви все-таки замовника зачепили. Слід зрозуміти, чим саме, та розвивати свої здібності. Результат не змусить себе чекати.

PS/ Для тих, хто хоче швидко навчитися працювати в програмі фотошоп – Фотошоп з нуля в відеоформаті VIP 3.0

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам