Швидкий заробіток

Біржа кредитів на WMmail

Біржа кредитів на WMmail знайома і звична для багатьох користувачів цього сервісу. Цю біржу, користувачі часто використовують для продажу і покупки кредитів, або як їх ще називають Cr. Ці Cr, власне добути не так вже й легко – адже їх не можна заробити, а тільки отримати в «Беседке», тобто в розділі спілкування. Але цей спосіб не є основним – все ж користувачі найчастіше купують кредити на самій біржі.

Біржа кредитів на WMmail

Кредити (Cr) застосовуються для здійснення багатьох операцій на WMmail:

  • Основна плата при виставленні реферала на біржу (за можливість виставити одного реферала на продаж, потрібно заплатити 1 Сг)
  • При замовленні серфінгу/автосерфінгу – подібні замовлення на рекламу на порядок вигідніші звичайних, особливо якщо враховувати сьогоднішній курс валюти;
  • Переказ коштів один одному – так можна заохочувати рефералів, виробляти виплату призів в конкурсах і т. д.;
  • В «Беседке» можна роздавати халяву, а також відзначати цікаві теми або коментарі;
  • Заробіток на купівлі/продажі кредитів.

Як було вже сказано, заробити Cr досить важко, але все ж реально. Це можна зробити так:

  • Зібрати халяву в «Беседке»;
  • Взяти участь у конкурсі, які проводяться в «Беседке»;
  • Перегляд серфінгу і автосерфінгу.

Біржа кредитів також дає можливість заробити – для цього знадобиться стартовий капітал, розміри якого залежать від того, скільки ви хочете заробляти.

Заробити найпростіше, на купівлі/продажі на біржі кредитів. Логічно, що чим дешевше куплені кредити WMmail, тим більше ви виграєте на продаж. Але заробляти кредити можна і виконуючи певні завдання, які зібрані в спеціально створеному для цього розділі.

Для початку потрібно ввести потрібну суму, або заробити її виконуючи завдання. Далі спостерігаємо за курсом продажу Cr. Спостерігаючи за курсом кредитів – можна помітити, що він коливається в межах 3,7-3,8$ за 1000 кредитів. Стежачи за курсом ви будете знати за яким курсом купувати кредити – чим нижче ціна, тим вищий заробіток. Варто також пам’ятати про обов’язкову комісії 5%, яку стягує система WMmail – врахувавши всі ці фактори можна заробити. Для пояснення є простий приклад:

При покупці Cr на біржі не варто купувати їх більше ніж за 3,534$, оскільки, додавши відсотки комісії виходить 3,71$ за тисячу. При продажу важливо не продешевити – найнижча ціна для кредитів, куплених за ставкою 3,543$, це 3,73$. Віднімаючи 5% отримуємо 0,01$ чистого доходу за 1000 кредитів. Таким чином, враховуючи обсяги, а також коливання курсу ви можете збільшувати свої доходи.

Важливий момент – кредити, одержувані через завдання, оподатковуються комісією в розмірі 30%. Так що потрібно розраховувати оплату, і саму кількість кредитів, щоб залишатися в плюсі.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам