Швидкий заробіток

Де заробити Bitcoin без вкладень, сервіси по заробітку Bitcoin

Однією з найбільш поширених електронних валют, є Bitcoin. Його курс вище 250$ і постійно коливається. Унікальність системи користування, цієї електронної валюти, полягає в тому, що кожен користувач може зберігати біткойни не тільки на електронних рахунках але у своєму комп’ютері. Завдяки цьому, біткойн з кожним днем набирає все більшої популярності.

Як і де знайти Bitcoin? Існує багато сайтів, де можна отримати біткойни на свій електронний гаманець, але перед тим як приступити до їхнього заробітку, необхідно подбати про відкриття рахунку – біткойн адреса. Як і що робити, далі розповім докладніше, і до всього іншого, даду короткий список найкращих систем, завдяки яким можна легко поповнювати гаманець своїми Bitcoin.

Де заробити Біткойни?

Метод заробітку Bitcoin, досить простий, так що не складе труднощів навіть у новачків. Ви не повірите, але ця система працює так, що практично, не роблячи жодних дій, ви будете отримувати різні бонуси, у цій електронній валюті. Ну як, це вам стає цікаво? Але, спочатку потрібно відкрити свій біткойн гаманець, докладно описано у статті – Реєстрація гаманця Bitcoin

Бонусні виплати на гаманець Bitcoin. Видачею бонусів у цій криптовалюті, займаються багато сайтів. Дії, які доведеться виконувати досить одноманітні – вказуєте номер свого гаманця і проходите перевірку капчі:

Так як труднощів у цій роботі немає (вона під силу кожному), пропоную перелік систем, що працюють з бонусами:

  • Bbitcoin
  • Btcrew
  • Btcalot
  • Bitcurl
  • Freebitcoinsfast
  • Freebitcoin
  • Freecoinbit
  • Getbitcoinsquick
 
Але як бачите їх досить багато, і бігати по всіх сайтах для пошуку біткойнів не дуже зручно, я навіть не став ставити активні посилання, так як багато з них зникають і я вирішив зупинити цю затію і знайти рішення.

І рішення є, дуже навіть хороше рішення, це система LandOfBitcoin. За допомогою цієї системи у вас буде можливість працювати в одній вкладці браузера відразу з понад 100 сайтами (ще такі сайти називають – кранами) по черзі, так що краще заробляти з цією системою видачі безкоштовних біткойнів, докладніше читайте в статті – Сайти для заробітку біткойнів, понад 100 сайтів.

 

Варто відзначити, що бонус пропонований сайтами досить невеликий. Він становить приблизно 0,00000032, і в гаманці, ви таку маленьку суму не побачите. Це тому, що в гаманці можна бачити тільки до сотих часток, не менше. Але коли сума накопичення, буде вже у вигляді десятків (після крапки), це відобразитися в гаманці, так що не переживайте.

Серфінг сайтів за Bitcoin. Розроблена велика кількість систем, де за відвідування певних сайтів, нараховують бонуси у вигляді Bitcoin. Найпопулярніша з них Visitbit, на ній можна знайти найбільший вибір доступних сайтів.

Реєстрація

Всі ці сайти, функціонують приблизно по одному і тому ж принципу. Пройшовши реєстрацію, ви вказуєте номер свого електронного гаманця, після чого зайшовши у свій профіль, займаєтеся переглядом сайтів. Сума оплати буде залежати від часу, зазначеного на таймері. Суми до оплати, досить не великі, і вивести їх можна, найчастіше лише після того, як набереться не менше 0,00005800 Bitcoin.

Онлайн ігри з заробітком Bitcoin. Якщо, вам працювати не хочеться, можна спробувати заробити, граючи в ігри онлайн. Для цього найкраще підійде Freebitco – це найбільш популярний сервіс.

Реєстрація

>Процес гри простий, потрібно протягом кожної години збирати бонуси і робити ставки. Ставки роблять на події: або Bet HI, або Bet LO. Якщо налаштувати автоматичний вивід грошей, вони будуть зараховуватися на гаманець, раз на тиждень.

Для заробітку биткоинов на іграх існує ще одна система, це Faucet.bitcoinzebra, так само як і в попередній системі, бонуси збираються кожну годину, після чого можна зробити ставки і спробувати удачу.

Реєстрація

Цей сервер має відмінну рису, програти на ньому накопичену суму, неможливо. Якщо ж, вас спіткає програш, ви просто не отримаєте подвоєння як при виграші. У цій системі, також є авто виведення коштів.

Завершальною грою у списку, де можна отримати биткоины, і я б хотів особливо відзначити її, є Coincheckin. Ця гра зажадає від вас більшого ентузіазму і активності, бонуси збираються кожні 5 хвилин, деколи потрібно проходити капчу.

Реєстрація

Причому дуже часто потрапляє непоганий виграш, приклад на скріні:

Таблиця можливих виграшів у разі збігів часу:

Мінімальна сума біткойнів, яку потрібно набрати для виведення дорівнює: 0.00005900 BTC (min. 0.000059). Що не дуже багато і можна набрати дуже швидко, пам’ятайте, все що потрібно це заходити кожні 5 хвилин і натискати на посилання.

Короткі посилання за Біткойни. Багато хто, час від часу, використовують сервіси, які скорочують посилання. Застосовуючи такі сервіси, є можливість заробити грошей. Переходячи по посиланнях в системі Coinurl, є можливість заробляти Bitcoin.

Реєстрація

Використання посилань різноманітне. Можна просто розміщувати їх на форумах або своєму особистому сайті, а також переслати своїм родичам або знайомим. Здійснивши 1000 переходів, проводиться оплата, приблизно в 0,0019 ВТС, і так за кожну тисячу. Сума оплати залежить від того наскільки активний рекламодавець. Щоб вивести біткойни, потрібно мати на рахунку не менш як 0,01 Біткойна. Набрати необхідний мінімум можна в короткі терміни, після чого замовляється виведення коштів, які будуть зараховані на гаманець, протягом тижня.

Часто задають питання «Чи варто возитися з таким дріб’язком?» Ця думка помилкова, так як курс Bitcoin дуже високий. Переконатися наскільки це реально, можна зайшовши в систему BestChange, де ви дізнаєтеся, за яким курсом можна обміняти один Біткойн.

Системою BestChange можна дізнатися всі вигідні курси, в найбільш надійних обмінниках. Зайшовши в цю систему, ви побачите, що ціна за один Біткойн становить від 290 доларів і більше.

Висновок. Сервіси, які були описані в статті, виявляться дуже корисними для тих, хто вирішив скористатися ними для заробітку. Повірте, буде дуже приємно, займаючись переглядом сайтів, граючи в ігри або ж збираючи бонуси отримувати в місяць хоча б 0,5 Bitcoin, що складе приблизно 150 доларів, а це погодьтеся не мала сума.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам