Швидкий заробіток

Як набрати рефералів на Wmmail і SEOsprint?

Якщо ви працюєте в інтернеті на таких ресурсах WMmail і SEOsprint ви повинні знати, що одним з головних способів заробітку на даних проектах є споруда своєї власної реферальной мережі. Розвиваючи свою, численну реферальну мережу, ви тим самим, дійсно можете заробити з її допомогою, дуже великі гроші. Для того щоб набрати рефералів, і розвинути свою реферальну мережу, існує безліч способів, найосновніші будуть викладені в цій статті. Ці способи підійдуть до будь-якого виду заробітку в інтернеті, де існує партнерська програма. Тут я виділив два ресурси, які найперспективніші і найактивніші в плані розкрутки своєї реферального мережі. Якщо ви ще не реєструвались на WMmail або SEOsprint, то можете зробити це зараз, детально про роботу на цих ресурсах описано в цих статтях: Робота на SEOsprint,   Робота на WMmail – Реєстрація:

             

Насамперед потрібно поставити собі чітку мету – побудувати свою реф-мережу і побудувати її на конкретних сервісах. Якщо ви будете працювати над багатьма проектами або тільки на одному проекті, то великого результату ви не отримаєте, краще направити свою увагу 2-4 ресурсу і працювати тільки з ними. Також варто усвідомити, що тільки залучити, людину на сервіс мало вам потрібно буде трохи попрацювати з ним – навчити добре його роботі, поділиться якимись секретами, просто допомогти порадою. Наприклад, якщо в системі реферальна мережу багаторівнева, допоможіть йому з набором рефералів. Допомагаючи рефералам, ви в свою чергу, допомагаєте самому собі і збільшуєте свій заробіток, пам’ятайте про це.

Способи набору рефералів.

1) Найефективніший, але і самий трудомісткий спосіб, це залучення рефералів за допомогою власного блогу чи сайту. Особливо великий результат дає блог тематики Робота в інтернеті. Це дуже результативний спосіб, але за умови, що ваш блог або сайт, високо відвідуваний, і має високий рейтинг в пошукових сервісах. Але щоб домогтися високих місць вашого блогу, потрібно витратити багато місяців плюс грошей на розкрутку сайту, та й треба витратити ще час на вивчення всіх тонкощів сайтобудування і SEO просування, а це повірте не все так просто. Тому цей варіант підійде на тривалу перспективу, але воно цього варто, тому що з часом він буде окупатися дуже швидко і c багаторазової віддачею, тим більше що з часом він може перерости у щось більше, ніж просто як інструмент набору рефералів.
2) Другий спосіб менш трудомісткий і результату можна очікувати вже наступного дня. Реєструємося на різних форумах. При редагуванні профілю напишіть собі в підпис щось схоже на: РОБОТА В ІНТЕРНЕТІ, без ВКЛАДЕНЬ, плюс допомога і коментарі абсолютно безкоштовно, і ставимо свою реф-посилання, текст можете, написати свій, головне, щоб він привертав увагу і не був дуже довгий. Збільшуйте число ваших повідомлень, для того щоб люди бачили ваш підпис у тому випадку якщо повідомлення стануть у справі, плюс ви тут же таки володієте авторитетом, безпосередньо на форумі, то справа повинна піти. Цей спосіб можна поєднати з заробітком на форумах, які платять за ваші повідомлення. Також можете створювати свої власні теми, але будьте уважні при її створенні, наприклад вас, можуть забанити за спам, тому намагайтеся створювати теми в прийнятних для цього розділах (наприклад, робота в інтернеті), і намагайтеся робити теми та повідомлення і цікавими та оригінальними. А там де не можна створювати теми або повідомлення про заробіток в інтернеті, можете спілкуватися і на інші теми, і в цих повідомлення буде стояти ваш підпис з реф-посиланням. Більше повідомлень більше шансів набрати рефералів. Думаю, ви вловили суть цього моменту. Є ще такий момент, що деякі форуми просто завалені різними топікамі, розміщуючи і створюючи на таких форумах щось своє не дуже ефективно. Тому є ще варіант створювати теми на новеньких форумах про заробіток. На таких форумах немає така кількості заспамленності про заробіток в інтернеті, але результат від таких молодих форумів буде тільки в тому випадку, якщо ці форуми в майбутньому розкрутяться, і відвідуваність нових відвідувачів на них збільшиться.
3) Третій спосіб це розміщення ваших реф посилань в коментарях блогів, різних гостьових книгах, коротше кажучи, на всіх сайтах, де це можна. Робота щодо оцінювання реф посилання не така вже й проста. Залишайте свої реферальні посилання там, де це ще не заборонено (повірте, такого роду місця є). До коментарю на тему, вміло приклейте посилання, так щоб модератори не прийняли ваше повідомлення за спам. Я, наприклад, видаляю всі реферальні посилання, розміщені в статтях, для цього є форум, і модератори, якщо повідомлення в тему, як правило, залишають їх.
4) Четверте це залучення рефералів за допомогою соціальних мереж. Напевно, у вас є свої сторінки в соц. мережах до вас заходять друзі знайомі, так чому не використовувати можливість, можна ще звичайно розвивати свою сторінку, придумати щось цікаве. Чим більше користувача зайдуть до вас, тим більше вірогідність збільшення вашої реферального мережі
5) При роботі з WMmail. Чи не поганим ще способом, покупка рекламних банерів, на головній сторінці WMmail, але він вимагає не малі витрати. За допомогою цього банера у вас з’являється можливість, перехоплювати рефералів, які заходять на сайт WMmail і реєструються, натиснувши на відповідний банер. Ваші витрати можуть скласти від 20 доларів і більше, кількість же зареєструвалися в наслідку рефералів передбачити все таки неможливо, їх кількість може коливатися десь в межах від 30 до 100. Також є сенс попрацювати на системній біржі, тут треба спробувати першим купити собі новачків за 20-30 центів. Або створити оплачувані завдання на інших поштовика. Як ви здогадалися це реєстрація по вашій реф посиланням в потрібному вам ресурсі.

Реферали – це дуже потужний, прибутковий і стабільний джерело грошей. Але в кожному разі, не чекайте миттєвого результату, цей процес спочатку буде йти дуже повільно, але з практикою, ростом досвіду і з часом ваш дохід від залучення рефералів в рази перевищить ваш особистий заробіток. Крім того, у Ваших рефералів першого рівня обов’язково з’являться люди, і вони також стануть розвивати свою реферальну мережу, не забувайте допомагати їм у цьому, і ваша мережа стане саморастущей! Як і відповідно Ваш дохід самостійно стане впевнено збільшуватися. Якщо у вас є свої підходи щодо залучення рефералом пишіть коментарях, а з реф-посиланнями на форум))), удачі вам і заробляйте!

Madora 26.08.2016 14:43

Самый перспективный, простой и легкий для заработка проект с мгновенными выплатами!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам