Швидкий заробіток

Як заробити на «Біржі статей» від WMmail

На веб-сайті WMmail є багато можливостей заробити, в цій статті піде мова про заробіток на продажі статей, яка ще не була описана в блозі. У даний момент сайт дає можливість заробити не тільки на читанні листів, серфінгу, автосерфінгах і виконанні платних завдань, а до того ж є можливість заробляти на написанні текстів статей з подальшим продажем прямо на сайті WMmail. Даний функціонал користувачі оцінили на 5 з плюсом. Зараз, для того що б купувати або продавати статті, користувачам сервісу WMmail не потрібно проходити реєстрацію на інших сайтах, всі ці можливості дає всім відомий кліковый спонсор WMmail.

Як заробити на біржі статей WMmail?

На онлайн біржі статей ресурсу WMmail приймаються текстові роботи у вигляді рерайтингу і копірайтингу, унікальність тексту повинна знаходиться на рівні мінімум 80%. У разі, якщо унікальність тексту менше цього показника, то матеріали не пройдуть модерацію, у відповідності з цим статтю не опублікують для продажу.

На онлайн біржі статей введені партнерські відрахування, за яким реферер буде заробляти встановлений грошовий відсоток з продажу кожної статті.

Ось приклад встановлених відрахувань: якщо ваш реферал першого рівня продає статтю, то ви отримуєте 10% від заробітку WMmail, з реферала другого рівня — 5%, з реферала третього рівня — 2% і 1% з рефералів четвертого і п’ятого рівнів відповідно. Також ви отримаєте — 5% від доходу системи у разі якщо ваш реферал купить статтю на біржі.

Якщо ви самі вирішили підзаробити на написанні текстів статей, то неодмінно дотримуйтесь правил при продажі статей. Ні за яких обставин не порушуйте авторські права і виставляйте на продаж лише якісні матеріали. Коли будуть помічені не дотримання правил, то з вашого особистого кабінету спишуть грошові кошти на користь покупця, а за грубе порушення правил модератори можуть заблокувати ваш особистий кабінет повністю.

Для такої діяльності вам потрібно писати унікальні статті (унікальність мінімум 80%, обсяг тексту мінімум 500 символів), потім потрібно відправити статті на модерацію. Модератор в свою чергу перевірить статтю на присутність помилок, унікальність, тошноту тексту. Коли надана стаття буде підходити по всім нормам, то вона обов’язково буде виставлена на продаж, де її зможуть купити будь-які бажаючі, яким дана стаття підходить, а в разі виявлення помилок, ваша стаття відправиться на доопрацювання.

Для того щоб перевірити статтю на унікальність рекомендовано застосовувати додаток від біржі контенту Advego Plagiatus, завантажити можна з оф. сайту – Advego Plagiatus. Користуватися даною програмою дуже просто, все що потрібно це вставити текст, що перевіряється в потрібне поле та натиснути кнопку перевірити, програма самостійно перевірить і видасть вам результат, дивіться приклад на скріншоті:

Щоб перевірити статтю на тошноту тексту (зі стоп-словами) вибирайте програму Textus Pro.

Використання програми дуже просте, вам потрібно лише вставити скопійований текст у потрібне поле, і після чого відразу отримуєте потрібну інформацію:

На біржу статей від сервісу WMmail допускаються тексти, тошнота яких не перевищує 8 одиниць.

Якщо ви розміщуєте якісні матеріали, які будуть комусь цікаві і корисні, то ви зможете непогано заробити на  біржі статей WMmail. Не забувайте про можливості при роботі на цьому сервісі.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам