Швидкий заробіток

Сайти для заробітку біткойнів, понад 100 сайтів в одному місці

Напевно, більшості користувачів, які заробляють в інтернеті біткойни, хотілося б, щоб всі сайти, або як їх ще називають крани, які дають безкоштовні біткойни, знаходилися в одному місці. Погодьтеся, так набагато простіше і ефективніше отримувати bitcoin, ніж бігати по вкладках браузера з одного сайту на інший. І така можливість існує. Рішення звичайно не на всі сто відсотків, але все-таки дещо. В цьому нам допоможе сервіс по видачі безкоштовних біткойнів- LandOfBitcoin.

Як швидко заробити біткойн?

Що нам дає цей сервіс? В цій системі видачі безкоштовних біткойнів ви знайдете як мінімум сотню кранів в одному місці, що дає чудову можливість заробити набагато більше bitcoin, причому число цих кранів постійно поповнюється. Все, що необхідно буде зробити, це зареєструватися в LandOfBitcoin і після за допомогою натискання однієї кнопки і однієї вкладки браузера у вас буде можливість збирати безкоштовні біткойни по черзі у всіх кранах, які знаходяться в базі LandOfBitcoin. Як бачите це набагато зручніше, ніж шукати такі сайти і заробляти біткойни на кожному з них окремо. Зареєструватися в сервісі ви можете за посиланням нижче:

Реєстрація

Далі в статті я покажу основні моменти і функції роботи сервісу, це допоможе вам швидко розібратися в ньому. Взагалі то, в системі існує 5 способів отримання біткойнів. Дивіться скрін, на сторінці “Get free bitcoins” я виділив всі блоки, і про кожен з них дам вам коротку інформацію. Отже, приступимо.

Перший блок під назвою «Land of Bitcoin faucet», ця вкладка призначена для збору сатоши прямо в системі LandOfBitcoin, докладніше читайте в статті – Заробіток на Біткойнах, виведення Bitcoin. У статті ви дізнаєтеся, як зареєструватися в системі, отримати біткойни і вивести їх на свій гаманець вебмані.

Другий блок «Browse 100+ free faucets», це як раз той блок, який дає нам можливість почати збір біткойнів на 100 і більше кранів. Сам функціонал і процес отримання біткойнів дуже простенький, всі дії дивіться далі. Для початку натисніть на посилання, яка знаходиться на зеленому фоні «Collect free bitcoins from faucets» (1), також над посиланням видно кількість кранів з безкоштовними біткойнами (2), в моєму випадку зараз є 60 сайтів, на яких я зможу зібрати 7664 сатоши.

Після натискання посилання відкривається сторінка, в якій потрібно ввести свій біткойн адрес (3), у мене, так як я зареєстрований в даному крані він проставляється автоматично, якщо немає, то вгорі є корисне посилання (4), за допомогою якого можна швидко скопіювати свій біткойн адрес, який прив’язаний до сервісу Land of Bitcoin в буфер обміну.

Це дуже зручно, плюс спрощує і прискорює збір, так як не потрібно кожен раз копіювати свій біткойн адрес, а так натиснув на посилання і відразу вставив свій номер рахунку. Після введення біткойн адреси, потрібно ввести капчу (5) та натиснути «Get a reward!» (6). Після натискання сторінка оновлюється, і біткойни автоматично переводяться на ваш Microwallet рахунок. Після перегляду одного крана натискаєте на посилання «Visit next site!» (7), і переходите на наступний, і так далі рухаєтеся, поки не зберете всі доступні біткойни на всі сайтах. Як бачите, процес дуже простий і ніяких труднощів у вас не повинно виникнути. Новий збір сатоши на всіх кранах, знову буде можливий приблизно через годину після початку збору з першого крана.

Третій блок «Bitcoin earning sites» теж сайти для заробітку біткойнів, вони трохи схожі на знайомі багатьом проекти типу систем активної реклами –WMmail, SEOsprint. Різниця між ними лише в тому, що на перших платять за серфінг і виконання завдань долари чи російські рублі, а тут оплата здійснюється в біткойнах. Відкриваються ці сайти натисканням на посилання «Browse the best Bitcoin earning sites» що в перекладі означає перегляд кращих сайтів по заробітку біткойнів. У відкритому списку можна вибрати для себе сайт для заробітку.

Четвертий блок Poker freerolls (покер турніри). Цей розділ призначений для гравців у покер, природно, що виграші виплачуються тут в біткойнах. Даний розділ буде цікавий звичайно, більше любителям гри в покер.

І останній, п’ятий блок – Referral program + Referral builder. Це дуже вигідна реферальна програма, і це дуже хороша можливість набагато збільшити ваш заробіток на біткойнах в цій системі. А все тому, що використовуючи дану партнерську програму, ви будете отримувати реферальні відрахування від запрошених вами користувачів не тільки від отриманих біткойнів в системі Land of Bitcoin, але і відсоток від усіх переглянутих сайтів рефералами кранів разом узятих, що суттєво збільшить ваші доходи.

100 сайтів для заробітку біткойнів в одному місці

Підіб’ємо підсумок. Так при вивченні даного сервісу, можна впевнено зробити висновок про те, що дана система при перегляді всіх кранів має набагато більше переваг над багатьма іншими подібними сервісами. І в поєднанні з усіма її можливостями, сервіс, а особливо хочу відзначити реферальну систему, дає нам дуже гарну можливість заробити чимало біткойнів . Також варто відзначити зручність і простоту інтерфейсу, що в сукупності дає нам можливість отримувати біткойни в дуже короткі терміни, економить наш час, а час це гроші!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам