Швидкий заробіток

«Система кліків» – елементарний заробіток в інтернеті

Багато людей дотримуються думки, що самий простий і зручний спосіб заробітку– це заробіток через інтернет. Само собою, що більшість «гарантованих» швидких і ефективних методів, що обіцяють миттєві грандіозні доходи, – звичайне шахрайство. Логічно, що якщо ви шукаєте роботу, то ви не повинні платити роботодавцям, а навпаки. Отже, варто припиняти будь-які спроби витягнути з вашого гаманця гроші.

Серфінг – «Система кліків»

Втім, не варто засмучуватися. Незважаючи на величезну кількість «лушпиння», способи заробити реальні гроші в інтернеті і не залишитися обдуреним, все-таки існують. Для тих користувачів, які ще не встигли набути певних спеціальних знань, потрібних для роботи в мережі інтернет, існує досить примітивний, вид заробітку, відомий під назвою «серфінг» (іншими словами – «система кліків»). Природно, багато на цьому не заробиш, але і сам процес не вимагає від користувача ніяких значних зусиль. Все, що потрібно – це переглядати посилання, які періодично висилаються на електронну скриньку, або ж знаходяться на самому сайті безпосередньо. Середня ціна за один клік найчастіше не перевищує десяти центів. Ті сайти, на яких пропонується більше, швидше за все, відносяться до шахрайських.

Для тих, хто вирішив підробити серфером, перш за все варто встановити собі потужне антивірусне програмне забезпечення. Ніхто не зможе дати гарантії, що посилання, на які доведеться переходити, будуть повністю безпечними. Далі все просто – залишається лише зареєструватися на відповідному сервісі і почати роботу. Цю діяльність можна легко поєднати з іншими заняттями – такими, як, наприклад спілкуванням на різних форумах, або ж скачуванням файлів. Далеко не завжди роботодавці надають достатню кількість посилань, так що краще зареєструватися відразу на декількох подібних сервісах.

В основному, головними споживачами результатів цієї діяльності виступають початківці веб-майстри, які зі страшною силою женуться за кожною можливістю підвищити рейтинг свого сайту. Для того, щоб зайняти собі вигідне місце, потрібно домогтися високої відвідуваності сайту. В результаті, система кліків приносить вигоду всім сторонам: відвідуваність сайту збільшується, посереднику дістається комісія, а сам серфер отримує свої чесно зароблені гроші.

Також невеликий додатковий прибуток в цій області ви можете отримати, залучаючи до роботи нових серферів (вони будуть називатися рефералами). Згодом, певний відсоток їх заробітку буде відходити до вас. Втім, воно мало того варто. За словами досвідчених серферів, можна з упевненістю говорити про те, що з сотні таких запрошених, дійсно будуть працювати не більше десяти осіб.

Звичайно ж, в інтернеті є безліч інших способів заробітку, більш ефективних і високооплачуваних, і серфінг може бути лише тимчасовим додатковим джерелом доходів, адже багато на ньому не заробиш, як не старайся. Але безліч користувачів, які в підсумку домоглися можливості заробляти через інтернет реальні, і притому чималі суми, в свій час починали саме з «системи кліків». Це у своєму роді перший крок на шляху до «великого фрілансу». Заодно з допомогою «системи кліків» ви можете сплатити кошти, витрачені на телефон і інтернет. Так що для тих, у кого є трохи часу бавитися, і притому отримати за це хоч якусь мінімальну плату, «серфінг» є досить непоганим варіантом на перший час.

Тут представлені перевірені роками сервіси, в яких заробляють на кліках:

  • WMmail – найпопулярніший поштовик, з безліччю активної реклами для заробітку, оплата в ньому проводиться в доларах США, докладніше в статті – Робота на WMmail;
  • Seosprint – теж відомий і популярний поштовик, нічим не поступається першому , різниця лише в тому, що оплата проводиться в рублях, докладніше в статті – Робота на SEOsprint;
  • Socpublic – набираючий популярність сервіс, який ще недавно називався Wmpublic, але тепер на ньому було зроблено глобальне оновлення як зовнішнього вигляду, так і функціоналу системи, тепер проект став набагато привабливіше, докладніше в статті – Заробіток на Socpublic;

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам