Швидкий заробіток

Заробіток на кліках або як заробити в інтернеті

Більшість новачків свої перші зароблені гроші отримують саме завдяки способу під назвою заробіток на кліках. Цей спосіб заробітку можна назвати початковою стадією або стартом в різноманітті інтернет можливостей. В інтернеті існують різні системи (називаються вони по різному поштовики, букси) на яких реєструються як користувачі так і рекламодавці. Користувачам платять гроші за перегляд різного спаму, читання листів, проходженням різних тестів а також виконання різних завдань. І саме на виконанні завдань, можна заробити більше ніж на всіх перерахованих раніше варіантів.

 Заробіток на кліках

Як відбувається весь процес. Рекламодавець, просуває в мережі свій товар як правило це сайт, він рекламує його через сервіс, ви переглядаєте його (цей сайт) і за це на ваш баланс нараховуються гроші, зароблені кошти виводите через систему webmoney.

Заробіток на кліках в першу чергу допоможе вам заробити гроші на оплату інтернету або поповнення мобільного, і т.д. Ви зможете оплатити все це за допомогою Webmoney, а також зможете вивести зароблені, готівкою через банк. Для цього достатньо заробляти на клікак, читати листи. Але? якщо ви хочете заробити набагато більше, то вам потрібно заробляти на виконанні завдань, цей варіант оплачується в рази більше, виконувати їх звичайно складніше але і результат буде в рази більше і відповідно ваш заробіток теж.

Для того щоб заробити на кліках вам потрібно:

1. Завести гаманець в Webmoney. Докладніше кликніть у меню “Що таке Webmoney”

2. Зареєструватися в системі по заробітку:

www.wmmail.ru  (один з найкращих)

www.seosprint.net

www.uniq-ip.com

wmpublic.com

Робота в системі, полягає в перегляді сайтів, або виконанні інших дій, наприклад зареєструватися в рекламодавця на його сайті. Система посередник (У цьому випадку Mmail.ru, SEOsprint) між користувачем і рекламодавцем, бере свій невеликий відсоток з рекламодавця за надання йому послуг.

Скільки можна заробити грошей?

Заробіток в інтернеті, а в даному випадку заробіток на кліках не вимагає від вас ніяких вкладень, тобто це заробіток абсолютно з нуля. У місяць можна заробити на кліках – 50 $ -100 $. Можна заробити і більше, але для цього вам потрібно буде набирати собі рефералів. (Приводити людей в систему за своєю реф посиланням). Але все одно це плюс і за ці гроші вуджу можна що небудь купити. Всі користувачі які зареєструються за вашою реф посиланням – стають вашими рефералами. Тому краще всього реєструватися під рефері, який дасть вам бонуси і допоможе вам освоїться і не заплутатися на самих початках. Вашу реф-посилання ви знайдете в розділі “Реферальні посилання”

Яка вигода рефері від набору рефералів?

Рефері виплачує система грошове заохочення у вигляді відсотків, від заробітку наведеного користувача. Якщо користувач реєструвався без реферального посилання то він стає рефералом адміна. (Від адміна немає бонусів, конкурсів, і ніякої допомоги нету).

Зверніть увагу заробіток на кліках WMmail, SEOsprint це лідери за цим способом заробітку в інтернеті. На них ви заробите більше, ніж в інших системах.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам