Швидкий заробіток

Серфінг-як спосіб заробітку в Інтернеті

Серфінг або як його ще називають заробіток на кліках. Ваш заробіток буде складатися з виплат за перегляд сайтів-спонсорів, читання листів за гроші, проходження тестів і виконанні різних завдань. Перегляд може бути можливий в автоматичному і в ручному режимі. Це найпростіший спосіб заробітку в мережі інтернет, він не вимагає ні матеріальних витрат, ні якихось спеціальних навичок з Вашого боку.

Заробіток на серфінгу

Схема дуже проста – заходите на сайт системи серфінгу, реєструйтеся, після цього переходьте по запропонованих посиланнях і виконуєте запропоновані дії. Таким чином Ви після виконання цих дій будете отримувати певну суму грошей. Подробиці, як працювати на цих сервісах, їх специфіку, дуже докладно описані на цьому блозі, так що ви завжди можете зайти на мій блог і знайти для себе потрібні вам підказки.

Декілька порад:

  • перше, для отримання стабільного прибутку в серфінгу реєструйтесь максимум у двох а краще тільки в одному сервісі, і працюйте тільки на них, по можливості можете підключиться і до інших поштовиків, але це буде важко, я наприклад працюю тільки на двох.
  • друге, після реєстрації, коли почнете працювати не намагайтеся заробляти тільки на серфінгу і читанні листів, на них ви заробите максимум 2-3 долари за день і то я сильно сумніваюся, намагайтеся виконувати завдання, часу на їх виконання піде більше але і результат буде набагато істотніший
  • пам’ятайте, ніхто за просто так, не дасть вам і копійки, тому, якщо ви дійсно хочете заробити, як би вам цього не хотілося. але потрудиться вам доведеться.

Ось перевірені поштовики з яких можете почати заробляти:

WMmail

Це один з найкращих поштовиків. Серфінг, листи, завдання; wmz, кредити; більш 400 000 учасників; багаторівнева реф. система: (10%, 5%, 2%, 1%, 1%); платіжні системи: webmoney, e-gold.

Seosprint.net

На SEO спринті платять реальні гроші за: читання листів, перегляд рекламних сайтів, участь в тестах та опитуваннях, а так само виконання нескладних завдань. Робота не пильна і цікава.

Wmpublic.com

Величезна кількість простих і швидких завдань! Заробити 1 USD на день, не складе ніяких труднощів! Ніякої мінімальної суми для виводу! Ви можете вивести будь-яку суму з свого аккаунта в будь-який час Моментальні виплати на WebMoney гаманець Ідеально збалансована реф.система: 3 рівня рефералів (10%, 5%, 2%)!

Uniq-ip.com

Серфінг, читання листів, перегляд рекламних сайтів, участь в тестах та опитуваннях, а так само виконання нескладних завдань.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам