Швидкий заробіток

Виконання Завдань, Заробіток на виконання завдань

На цій сторінці, я опишу як робити завдання в сервісі WMmail і заробляти на цьому реальні гроші. Спочатку необхідно зареєструватись, детальніше у статті – Робота на Wmmail

При виконанні платних завдань у вас з’явиться можливість заробляти досить непогані гроші. Я знаю користувачів, які вміють і можуть заробити по 10-20 $ щодня. Все цілком залежить від того, наскільки швидко ви будете виконувати ці завдання, оскільки від швидкості залежить дуже багато.

Заробіток на виконанні завдань

Новачкам для виконання завдань не потрібно ніяких спеціальних навичок. Даний вид заробітку бездоганно підійде як для професіоналів так і для новачків. Все, що вам треба – це просто уважно прочитати цю статтю.

Отже, почнемо. Після авторизації на Wmmail ми потрапляємо на головну. Для того щоб почати заробляти на завданнях, знаходимо зліва в меню розділ – Завдання.

Після натискання на посилання «Завдання», перед вами відкриється список різних платних завдань. Внизу відображено скріншот зі списком активних завдань, після переходу в розділ «Завдання». Проаналізуємо кожну функцію системи. Проти кожної функції варто номерочок червоного кольору для кращого сприйняття а під скріншотом – визначення кожної функції окремо.

Почнемо зі знайомства з інтерфейсом проекту WMmail:

Проаналізуємо кожну функцію системи, проти кожної функції:

1. Оплачувані завдання – після натискання переходимо на головну сторінку, якраз на ту що ми розглядаємо.

2. Незавершені завдання – після натискання відкриється список завдань які ви ще не завершили.

3. Виконані завдання – після натискання відкриється список оплачених та непідтверджених(неперевірених) рекламодавцями(замовниками) завдань.

4. Статистика – статистика виконаних завдань за останній місяць .

5. Чорний список – список з внесених до нього вами недобросовісних і т. д. рекламодавців.

6. ТОП 100 – топ-лист відомих рекламодавців (замовників) .

7. Налаштування – віконечко з вашими індивідуальними настройками.

8. Пошук оплачуваних завдань – пошук завдань за різними критеріями.

9. Дана функція покаже у списку лише багаторазові завдання або завдання з авто підтвердженням.

10. За допомогою цього фільтра можна відсортувати завдання за ціною більшою або меншою.

11. Посторінкова навігація.

12. 13.Підбір завдань за різними категоріями, видами.

14. Іконки:

Синього кольору – іконка означає те, що дане завдання ви ще не виконували.

Зеленого кольору – ви зробили це завдання, і заробили за нього плату.

Жовтого кольору – ви зробили це завдання, однак рекламодавець ще не зробив перевірки його.

Червоного кольору – ви зробили це завдання, однак рекламодавець зробив відмову в оплаті.

15. Прикріплене завдання.

16. Коротка назва завдання.

17. Адреса сайту, де буде виконуватися робота.

18. Рейтинг завдань (максимальний рейтинг – 5, мінімальний – 0).

19. Коментарі про завдання.

20. Сортування оплачуваних завдань за ціною. Синього кольору – від дещевих до дорогих, зеленого кольору – від дорогих до дешевих

21. Ціна. Вартість виконання завдання.

22. Інформативні значки.

23. Статистика. 73 – 3 – 9 ці цифри означають наступне: 79 юзерів заробили гроші, 3 отримали відмову, і 9 вже виконали завдання і чекають перевірки замовником.

Для зручного і швидкого пошуку необхідних завдань, всі вони розбиті на категорії (види). Щоб показати завдання певної категорії, необхідно клікнути на відповідну напис в рядку «Тип завдань». Найбільш часто інтернет-користувачі підбирають для себе 1-2 категорії, які найбільше підійдуть їм.

Трошки про види оплачуваних завдань:

Кліки – дуже прості завдання для заробляння грошей, на виконання яких йде приблизно 1-2 хв, зрідка 3-5. Зміст завдання міститься в кліках по різним рекламним оголошенням на сайті,який вказаний в описі умов завдання. Вам потрібно перейти на цей сайт і наприклад клікнути по якійсь рекламі або банеру, перейти на одну дві сторінки сайту. Є щось елементарніше? Але мінус даної категорії завдань в тому що вона найменш прибуткова, але з іншого боку найшвидша за виконанням, тобто ви можете робити їх велику кількість разів (200-300 щодня), що в результаті повинно принести відмінний заробіток.

Реєстрація без активності – не дуже складна по виконанню категорія виконання завдань. На виконання цих завдань йде приблизно 10 хвилин, зазвичай 3-5. Трошки повправлявшись, вдасться виконувати завдання всього за 1-2 хв. Ваше завдання складається з наступних дій: перейти на умовах завдання на вказаний сайт, зареєструватися, встановити аватар і так далі. Умови бувають різні, тому читайте описи завдань уважно. Зазвичай, вони не дуже складні.

Для прискорення роботи в даній категорії завдань можна скористатися спеціалізованими програмами з допомогою яких можна довести цей процес до автоматизації (авто реєстрацій тощо). Про ці програми ми поговоримо в кінці статті.

Реєстрація з активністю – ці завдання по часу виконуються набагато довше ніж попередній варіант заробітку, але і вартість його набагато більш висока. Оплата за виконання цих завдань коливається від 0.10 до 50 доларів . Зміст завдання в наступному: вам треба зареєструватися і провести конкретні маніпуляції, зазначені замовником на його сайті. Наприклад, вам потрібно: зареєструватися, зайти в свій особистий кабінет і дати там якусь інформацію (встановити аватар і так далі) або поклікати по рекламних банерах на сайті, або набрати певну кількість рейтингу або написати пару постів на форумі. У категорії велика кількість завдань по реєстраціях в різних іграх –  підійде для тих хто грає в онлайн ігор. Заробляти гроші за те, що граєш в онлайн гру, погодьтеся, це зовсім не погано.

Постинг в форум – для тих хто вміє і любить спілкуватися та висловлювати власну думку. Ваша задача зводиться до реєстрації на форумах і активному перебуванню на них. Тобто, створювати теми, писати повідомлення, спілкуватися, одним словом бути активним користувачем форуму.

Такі завдання дають два види замовників: ті хто починає розвивати свій новий форум, у цьому випадку ваша задача буде писати конкретне число постів і повідомлень, або замовник просуває власну послугу або товар, тоді вам необхідно буде пройти реєстрацію на їх сайтах або на сайті, і писати різні відгуки рекламного характеру. При виконанні цих завдань необхідно бути дуже уважним, так як занадто прості відгуки або навпаки часто видаляються модераторами, рекламодавець зможе не заплатити вам за роботу, навіть коли ви зробили її сумлінно. Все має бути природним, і тоді проблем не буде.

Постинг в блоги – ця категорія виконання завдань схожа на попередню. Єдине, що на блогах часто присутня спрощена реєстрація і на неї йде менше часу, а значить можна виконати більше завдань і заробити більше грошей.

Голосування – дуже швидке виконання завдань. Все що потрібно – переміститься на конкретний сайт, і віддати за що-небудь свій голос, тобто проголосувати. Завдання, як прийнято, виконуються дуже швидко, практично в 1 клік, проте іноді можуть попастися завдання і з реєстрацією, але вони коштують вже більше.

Закачування файлів – оплачуються завдання за те що ви завантажуєте визначені в умовах завдання файли або файл з файлообмінників. Ціна таких оплачуваних завдань в середньому 0.01-0.05 $.

Переклад кредитів – цей спосіб виконання завдань для тих хто переглядає веб сайти в авто серфінгу на wmmail. Сам я цих завдань поки не пробував.

Статті – написання статей, відгуків та іншого контенту. Автор вказує тематику матеріалу, обсяг, ключові слова, які повинні бути присутніми в тексті. Від вас буде потрібно – написати статтю по заданим умовам. Відмінний варіант для тих хто любить творчу роботу.

Інше – тут присутні завдання, які не ввійшли ні в одну з вище описаних категорій.

Після цього натискаємо на лупу зеленого кольору.

Ця функція робить сортування списку від платних завдань з великим числом оплати до завдань з меншим числом. Дане сортування допоможе відсіяти недобросовісних рекламодавців(замовників), зверху списку будуть відображатися завдання з найменшим показником відмов.

Деякі рекомендації по виконанню завдань:

1. Коли ви робите завдання по кліках, то рекомендую слідувати відомій приказці «стислість – сестра таланту». Замовники часто так захоплюються описами умов власного завдання, що тільки на їх прочитання піде пару хвилин, що значно зменшує темп виконання завдання і заробітку, ну і в результаті на розмір вашого заробітку.

2. Подивіться на рейтинг замовника, і на число позитивних відгуків про нього, на його стіні. Замовник з відмінною репутацією не повинен відмовити вам через кілька центів.

3. Подивіться відгуки та рейтинг завдання. Не потрібно виконувати завдання з рейтингом менше 4-ки.

4.Подивіться яка стоїть дата останнього відвідування облікового запису замовника на його особистій стіні.

У тому випадку, якщо він не був активним останні пару тижнів – то, ймовірно, гроші за завдання вам буде потрібно чекати ще довго.

5.Коли у автора знаходиться більше 3-х однотипних оплачуваних завдань, то рекомендую прочитати їх умови, так як прочитавши одне – ви будете мати можливість зробити і всі інші, в результаті ви значно скоротите проміжок часу виконання.

Приклад виконання завдання:

Для того щоб заробити на виконанні завдань спочатку вибираємо завдання, уважно читаємо умови і натискаємо Начинаем выполнение задания”

Отже, щоб отримати оплату за це завдання нам потрібно:

1. Переходимо по зазначеним в завданні посиланням

2. Шукаємо Sonya Volkova (якщо не знайшли так і пишем в звіті нема такої-і такі завдання попадаються)

3. Ставимо лайк поруч з маленьким фото перед тим запам’ятовуємо кількість лайків

4. Переходимо на Wmmail до завдання тиснемо Подтвердить выполнение задания” звіт пишемо кількість лайків до і після. (або те , що написано в дужках вище)

5. Чекаємо оплати.

6.Отримуємо гроші.

Додаток для полегшення заробітку на Wmmail:

Roboform – програма для автоматичного заповнення реєстраційних даних при реєстрації з заполения форм профілю у завданнях з реєстраціями. Дуже сильно прискорює виконання платних завдань.

Скачати програму безкоштовно можна Тут

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам