Швидкий заробіток

Заробіток з Globus-inter.com

В сьогоднішній час існує такий вид заробітку, користуючись яким можна легко і швидко заробляти гроші, полягає він у тому, що потрібно просто переглядати платну рекламу. Такий вид заробітку є новітнім Українським проектом і називається він Globus-inter.com Заробіток в даному проекті базується на перегляді реклами, для того, щоб почати заробляти в ньому потрібно спочатку зареєструватися, потім завантажити невелику програму, за допомогою якої і буде реалізовуватися перегляд. Вибрати та завантажити програму ви можете за наступним посиланням “Завантаження“.

Заробіток з Globus-inter.com

Після того як ви зареєструвалися, необхідно здійснити активацію особистого профілю. Активація свого профілю здійснюється після скачування спеціального офіційного софта з сайту для перегляду і запуску клієнта на вашому комп’ютері. Після установки і авторизації в програмі, вам необхідно зробити перегляд перших трьох реклам, після цих дій автоматично буде проведена активація вашого облікового запису.

Реєстрація

Що необхідно робити? На це питання відповідь проста:

  • Необхідно постійно бути активним. Тобто, щодня заходити в програму Globus і дивитися як мінімум три реклами, оплата за перегляд становить 0.06 балів, при цьому нагадаю, що в проекті, один бал дорівнює одній гривні.
  • Звичайно, заробіток не великий, але ж все залежить від вас, так як проект, ні в чому не обмежує ваші дії. У вас з’явиться шанс заробляти навіть 3364 грн. в добу.
  • Щоб заробити в день таку суму вам потрібно всього лише запросити в проект 7 чоловік, причому це не межа чим більше людей ви запросите, тим більше буде ваш заробіток.
  • Запросити 7 людей насправді досить просто, адже у кожного з нас є друзі або близькі родичі. Для цього потрібно їх про це проінформувати та надати їм своє реферальне посилання для того, щоб вони пройшли реєстрацію.
  • Все це можна виконати лише за пару діб, в цей же час ваші друзі зможуть залучити своїх друзів або знайомих і отримувати непогані гроші.
  • Цілком можливо, що за два тижні без жодних вкладень за нескладну виконану роботу, ви будете отримувати в добу досить пристойні гроші.

Будьте в числі перших, даний проект на сьогодні тільки починає отримувати популярність, так що мало хто про нього знає. Так, що не пропустіть свій шанс непогано заробити. Доречі, таку програму як глобус, можна встановити як на комп’ютер, так і на пристрої Apple або Android. Відповідну програму під ваш інтерфейс можна завантажити у відповідному розділі сайту. Робота з Globus-inter дуже перспективна, і будь-яка людина, яка побажає примножити свій капітал, зможе знайти в проекті свій заробіток. Не забувайте також збільшувати свою команду за допомогою свого реферального посилання, запрошуйте своїх друзів шукайте нових, наприклад використовуючи для цього соц. мережі для притягнення як можна більше людей. Робота програми Globus є простою у використанні, так що якихось особливих труднощів при її використанні у вас не буде. Що стосується виведення зароблених грошей, то на проекті для цього є весь необхідний функціонал. Ви можете поповнити свій мобільний телефон або вивести гроші на WebMoney або LiqPay.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам