З чого почати?

Як створити Електронну пошту, E-mail

E-mail [Electronic Mail]-мережева, безкоштовна служба, яка дозволяє користувачам обмінюватися повідомленнями, документами, аудіо-відео файлами, програмами тощо. Це один з основних предметів, які потрібні для користування інтернетом, за допомогою E-mail Ви зможете сміливо реєструватись на різноманітних сайтах, сервісах, відкривати рахунки та інше. Якщо у Вас є вже поштова скинька, Ви можете пропустити данну статтю і перейти до іншої. Отже, як її створити? Електронна пошта схожа на звичайну пошту, маючи ті ж самі переваги і недоліки. Насамперед розберемося  як виглядає поштова скринька, з чого вона складається, отже для прикладу адрес виглядає приблизно так : name@mail,ua

  • де name це ім’я вашої скриньки, яку Ви вводите при створенні вашої пошти(щось подібне до Вашої адреси будинку та квартири наприклад 120/7)
  • @ розділовий знак, тобто крапка читається як [ат] найчастіше його називають собачка ,равлик та інше. Тут все ясно крапка значить крапка.
  • mail.ua назва оператора який надає місце на своєму сервері під вашу пошту та зона до якої належить оператор(щось подібне до адресу типу Україна,м.Київ)

Отже, давайте сворим свою першу електронну пошту, візьмемо безкоштовну пошту від Gmail (Ви можете обрати і інші поштові сервери наприклад : пошта від ukr.net, meta.ua, i.ua, mail.ru, Яндекс, Рамблер), для цього переходимо по цьому адресу GMAIL  на сторінку реєстрації. Зареєструватись тут не складе у Вас жодних проблем, достатньо заповнити легко зрозумілі форми такі як Ваші ім’я та прізвище, назву своєї почтової скрині, номер телефону, погодитись з умовами, створення Вашої почтової скрині займе лічені хвилини. Примір форми від Gmail:

Тепер у Вас є своя поштова скриня, спробуйте зареєструватися на нашому сайті. 1.Нажміть в меню сайту реєстрація, введіть свої дані логін та пороль, адрес щойно створеного e-mail, погодьтесь з умовами сайту і нажміть зареєструватись. Далі на Вашу поштову скриню буде відправлено повідомлення з Вашим логіном та паролем і посиланням на підтвердження реєстрації.2.Зайдіть у Вашу поштову скриню, відкрийте надісланий Вам лист, тепер перейдіть по посиланню на наш сайт, введіть логін та пароль вказаний у листі, нажміть увійти, ось і все Ви стали повноправним користувачем нашого сайту і отримали доступ до всіх сервісів які надає Вам даний сайт. Якщо Вам щось не зрозуміло або Ви бажаєте доповнити дану статтю і допомогти початківцям в даній темі прошу писати на нашому форумі в темі “Електронна пошта.E-mail“.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам