З чого почати?

Як зареєструватися і створити свій гаманець WebMoney?

Як створити свій гаманець WebMoney? Дуже просто, вся інструкція створення свого гаманця показана в цьому відео ролику, переглянувши його ви знайдете всі відповіді на ваші запитання, нижче також описано короткий посібник в текстовому форматі.

 

Початок реєстрації.

Перше що потрібно зробити це перейти на сторінку реєстрації(1) www.webmoney.ru і натисніть реєстрація (2)

Введення персональних даних.
На новій відкритій сторінці, в полі (3) введіть ваш номер мобільного телефону, і клікніть продовжити.

Якщо ваш номер телефону не зареєстрований у системі Webmoney, то буде зареєстрований Ketper Mini. Kepper Mini – це найпростіший і зрозумілий засіб, або іншими словами сервіс управління Webmoney – гаманцями. Далі переходимо до заповнення форм. Ви також можете імпортувати ваші дані з одного з популярних сервісів, якщо вони у вас є, або заповнити форми самостійно. У формі реєстрації вказуйте тільки достовірні дані. Після заповнення прочитайте умови і угоди системи Webmoney після чого клікніть продовжити.


Після чого вам відкриється сторінка, на якій ви можете ще раз перевірити введені перш вами дані. Перевірте ваші дані і підтвердіть правильність. Будьте уважно деякі з них, після реєстрації, неможливо буде змінити. Перевіряємо, натискаємо продовжити.
 

Перевірка E-mail.

Після чого, вам на вказану вами електронну скриньку e-mail, буде надіслано лист з реєстраційним кодом. Вставте код в це поле або перейдіть за посиланням, зазначеної в пісьме.Еслі код не прийшов або ви вказали невірний E-mail, то ви можете повторно запитати код або змінити E-mail перейшовши по вказаних посиланнях, після того, як вставите ваш код клікаєте продовжити. приклад:

Перевірка телефону.
Далі на вказану вами мобільний телефон буде надіслано повідомлення з перевірочним кодом, введіть його в полі, так і як на перевірці вашого E-mai, l при неправильних введених вами даних ви можете виправити перейшовши за посиланнями. Вставляємо код, тиснемо продовжити.

Завершення реєстрації.
На цій сторінці введіть ваш пароль і повторіть, введіть перевірочний код що на картинці натисніть OK.

На цьому ваша реєстрація буде закінчена. Що далі. щоб ви могли оплачувати товари, переказувати зароблені гроші вам потрібно створити свій гаманець а краще декілька. Я наприклад користуюся трьома валютами це

WMR – еквівалент російських рублів RUB ( гаманець типу R)

WMZ – еквівалент доларів США USD (гаманець типу Z)

WMU – еквівалент української гривні UAN (гаманець типу U)

Створення гаманця

У вашому Kepper Mini натисніть створити.

Тут виберете валюту гаманця, ознайомтеся з умовами та угодами, якщо згодні поставте галочку – приймаю, і натисніть створити.

Після натискання ви побачите створений вами гаманець, щоб дізнатися його номер натисніть на нього.

Це номер вашого гаманця, можете створити наступний гаманець вибравши нову валюту.

Ваш Kepper Mini активований і створений гаманець.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам