З чого почати?

Реєстрація біткойн гаманця, Bitcoin гаманець

Що таке Bitcoin? Спочатку, давайте трохи розберемося, що таке Bitcoin, що цей термін з себе представляє? Bitcoin – це назва порівняно нової цифрової інтернет валюти, яку в мережі ще називають – криптовалюта. З допомогою біткойнів, як і з будь-якими іншими електронними грошима можна, здійснювати різні покупки в інтернеті або будь-які інші операції, а також міняти біткойни на звичайні готівкові гроші. Для виведення грошей є спеціальні обмінні системи, одна з таких систем – BestChange.

Ну а заробляти біткойни можна так само просто, як і їх витрачати, до того ж їх заробіток допускається організувати абсолютно без будь-яких оплат. Більш детально дізнатися деталі, як заробити Bitcoin без вкладень, ви зможете, прочитавши докладно статтю – Заробіток Bitcoin.

Ця віртуальна валюта Bitcoin , як і будь-яка інша, так само повинна десь зберігатися, і для цього існує так званий Біткойн гаманець (Bitcoin Wallet). Можу додати, що зараз взагалі прогнозують, що в 2015 році традиційні гроші можуть бути зараховані як зникаючий вид. У статті я детально покажу як просто і швидко створити свій особистий біткойн гаманець, а також зробив коротке відео як і де його зареєструвати.

Що таке Bitcoin?

Реєстрація Bitcoin. Зареєструвати свій гаманець дуже просто, для цього піде всього лише пару хвилин, для цього знайдіть сайт blockchain.info або перейдіть на сторінку створення гаманця за цим посиланням.

Після переходу на сторінку ви побачите кнопку “Створити новий гаманець”. Після натискання, на яку переходимо до введення наступних форм:

Заповніть дані форми власними даними, всі, що вам буде потрібно ввести це вашу адресу електронної пошти вами придуманий пароль, не забуваємо десь записати свої дані, щоб не забути і натискаєте “Продовжити”. Після цього має показатися наступне:

Неодмінно: Скопіюйте собі в окремий файл, дану інформацію. Або ж роздрукуйте її, дивіться внизу, має бути посилання “Друкувати”. Дана інформація необхідна при втраті вашого пароля (всі ми рано чи пізно можемо забути або втратити пароль або ще що-небудь).

Після збереження особистої інформації натискаєте “Продовжити”, і далі відкриється форма, з полем “Ідентифікатор”:

«Ідентифікатор» – це ваш логін для входу (авторизації) в особистий гаманець Bitcoin. Також варто нагадати важливий момент, а саме підтвердження зазначеного вами раніше при реєстрації e-mail. Для цього перейдіть в свою поштову скриньку (e-mail), там має бути лист з посиланням для підтвердження, введеного вами у форму при реєстрації e-mail.

Після натискання на це посилання ви можете відкрити свій Біткойн гаманець, використовуючи особисті дані для аутентифікації. Перейшовши в гаманець посередині сторінки ви побачите власний Bitcoin-адрес:

Даний адреса і є персональним номером вашого Bitcoin гаманця, на який в майбутньому вам буде потрібно виводити свої зароблені Bitcoin (BTC). Як бачите нічого складного немає, дуже проста процедура реєстрації.

 

 

Теги

Bitcoin

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам