З чого почати?

Створіть свій сайт самі

В даний час величезна кількість людей, зайнятих у різних галузях діяльності, стикаються з проблемами просування своєї продукції, своєї праці, своїх ідей. Пошук однодумців, з якими можна було б працювати в команді, зрештою, друзів і просто людей, які думають так само, як і Ви, часом стає непереборною проблемою.

Ви скажете, що в сучасний час, час Internet, який став доступний практично кожному, подібне не повинно стати перешкодою. Однак країни колишнього союзу знаходиться на 40-50-х місцях з 159 країн. І хоча це перша третина користувачів, цифра, погодьтеся не найбільш вражаюча. Сюди варто додати, що велика кількість користувачів просиджують в соціальних мережах, не займаючись нічим, крім пустопорожнього спілкування. Але вони теж «користувачі».

У американців є хороша приказка: «Якщо ти такий розумний, то чому ти такий бідний?» І можливо відштовхуючись від цього питання, Ви задастеся наступним: «А що ж тоді робити?» І знову на пам’ять приходять купа «доброзичливців», які спокусливо заманюють Вас на свої сайти, де Ви чи не «одним кліком заробите …. тисячі доларів (тут поставте будь-яку величезну цифру, продиктовану Вашою фантазією)».

Створити свій сайт

Сподіваюся, розсудливі люди розуміють, що будь-безкоштовний сир буває тільки в мишоловці, і тільки Ваші знання, Ваші вміння, навички, Ваші терпіння й завзятість можуть привести Вас до наміченої мети.

Мати свій сайт зараз стало модно. А що таке сайт? Хіба не інструмент для вирішення багатьох Ваших проблем? Це і просування, і пошук, знаходження і т. д. і тощо

Не сперечаюся, в даний час талановитих сайтобудівельників знайти не складно, так само як і дизайнерів і копірайтерів. Але, по-перше, це коштує грошей і чималих грошей, а по-друге, хіба нецікаво самому зробити проект саме так, як бачите це Ви? І знову не сперечаюся, це час, це витрачені емоції  а часом це можливо і профанація в плані: а де подивитися, як це робиться? У кого навчитися? Не приховую, тут є підводний камінь»: «розпорошитися» по величезній кількості сайтів, де платно і безкоштовно навчають, дають поради, рекламують і інше, інше, інше.. і в кінці кінців втратити інтерес…

Але якщо людина хоче, вона шукує можливості, чи не так? Тому вважаю, що перш, ніж зайнятися сайтобудування, перш, ніж не наступити на граблі, варто спочатку для себе вирішити: мені точно це потрібно? І якщо рішення буде остаточно позитивним, якщо можна так сказати, то починати треба з вивчення мови HTML, не піддаючись спокусі «створити свій сайт за 5, 10, 15 хвилин» на основі пропонованих шаблонів, а ручками пройти весь шлях від А до Я, щоб згодом розуміти і знати, що Ви робите і як Вам потрібно поступати у вирішенні тих чи інших проблем при створенні своїх HTML-сторінок.

По закінченні вивчення з’ясується, що знання однієї мови HTML недостатньо, і Вам доведеться засісти за вивчення CSS – таблиці стилів. Потім дізнатися, що таке JavaScript, jQuery. Вже при створенні свого першого сайту Ви зрозумієте, що робити все вручну прописувати всі ці коди, «діви» та інше, займає купу часу, і є прекрасні програми, здатні значно полегшити Вашу працю. Одна з таких програм, найпоширеніша на сьогоднішній день – Adobe Dreamweaver.

Потім Ви зрозумієте, що не розбираєтеся у виборі хостингу та доменного імені. І знову Вам доведеться вчитися. Але повірте, все це дуже цікаво, я б сказав, захоплююче і захоплююче. Спробуйте, можливо, саме «народження» сайту – це та ниточка, що зв’яже Ваші бажання, Ваші намічені цілі з тими результатами, які Ви хотіли б досягти.

І ще: дорогу подужає той, хто йде….

Теги

Wmmail , Зарабіток На Кліках , Реферальна Система

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам