З чого почати?

Що таке WebMoney Transfer?

Web Money Transfer. У зв’язку з бурхливим розвитком електронної комерції, виникла необхідність здійснювати платежі та грошові перекази через Інтернет. В результаті цього виникли системи електронних платежів, такі як E-gold, WebMoney Transfer, Яндекс та багато інших. Електронні платіжні організації дозволили значно спростити фінансові операції в Інтернеті.

Що таке Web Money Transfer?

Крім того, вони сприяли розвитку електронної комерції тому, що дозволяють здійснювати операції миттєво, заплатив за товар і (якщо він цифровий) тут же його отримав. Відкрити електронний рахунок Ви можете за лічені хвилини і, як правило, абсолютно безкоштовно. Отже, далі ми поговоримо про найбільш поширену систему під назвою WebMoney Transfer.
Web Money Transfer –міжнародна система миттєвих інтернет-розрахунків, середовище для введення бізнесу та електронної комерції в Україні з 2003 року.  Система електронних платежів WebMoney являється одною з найпопулярніших систем на просторах колишнього СНГ.

Система забезпечує електронні розрахунки у реальному часі за допомогою облікових одиниць – титульних знаків WM-units. Система підтримує кілька  типів титульних знаків, управління якими здійснюється за допомогою веб-інтерфейсу WM Keeper Light та клієнтської програми WM Keeper Classic. Типи титульних знаків:

  • WMR — еквівалент російських рублів RUB ( гаманець типу R),
  • WMZ — еквівалент доларів США USD (гаманець типу Z),
  • WME — еквівалент Євро EUR (гаманець типу Е),
  • WMU — еквівалент української гривні UAN (гаманець типу U),
  • WMB — еквівалент білоруських рублів BYR (гаманець типу B),
  • WMY — еквівалент узбекських сум  UZS(гаманець типу Y),
  • WMC и WMD — еквівалент WMZ  для кредитних операцій на С- и D- гаманцях
  • WMG — еквівалент 1 грама золота (гаманець типу G)

При переказі коштів використовуються однотипні гаманці, а обмін різних титульних знаків проводиться в обмінних сервісах, що не мають безпосереднього відношення до Web Money Transfer. Щоб стати учасником системи Web Money Transfer треба зареєструватися в системі і прийняти її умови, отримавши при цьому WM-ідентифікатор – Ваш унікальний номер. Процес не є складним (перейти на сторінку  реєстрації ) на сторінці реєстрації знаходиться докладне відео яке показує, як зареєструватись і створити свій гаманець.

Для початку бажано створити 3 гаманці WMZ, WMU, WMR, це найбільш поширені титульні знаки, які будуть потрібні для заробітку в Інтернеті (паролі бажано окремо собі десь занотувати). Ось і все в нас є свій e-mail та гаманець тепер можемо безпосередньо приступати до праці. Тут Ви напевно спитаєте, як же вивести кошти з електронних на паперові (готівку) гроші. Всі учасники WebMoney мають можливість вивести з системи особисті кошти зі своих гаманців на особисті банківські рахунки, рахунки и электронні гаманці других платіжних систем, отже проблем з цим не буде. Більш докладну інформацію Ви зможете отримати на офіційному сайті, де докладно описані пояснення по багатьох важливих питаннях.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам