Спорт Ігри Азарт

Як робити ставки на спорт в букмекерських канторах?

Для вдалого заробітку на ставках в БК, варто починати з придбання теоретичних відомостей. Радимо вам засвоїти термінологічний словник букмекерських контор, а також вивчити, яким чином працюють букмекерські сервіси. Терміни дуже допоможуть вам засвоювати інші статті про заробіток на букмекерських канторах, а з часом ви разузнаете, як функціонують подібні системи, ви усвідомлюєте, що це чесні сервіси, збудовані на численних математичних розрахунках.

Як робити ставки на спорт?

Крім цього, тут складено поради по заробітку на ставки в букмекерських конторах, це також можливо вам стане в нагоді.

Наскільки хороший цей метод заробітку? Давайте проаналізуємо головні плюси і мінуси.

Плюси:

  • заробіток чесний, дізнатися результати ігор можна де завгодно;
  • можна стрімко помножити особистий капітал;
  • займає мало часу;
  • великий вибір букмекерських систем.
  • в мережі присутня величезна кількість супутньої інформації (стратегії, прогнози, хитрощі);

Мінуси:

  • Є ймовірність все програти;
  • Рідко, але зустрічаються шахраї;
  • складно проводити аналізи і формувати прогнози;
  • в окремих системах значні відсотки комісії.

Як робити ставки на спорт в букмекерських конторах?

Незалежно від того, якій букмекерській конторі ви віддасте перевагу, процес встановлення ставок здійснюється майже однаково.

Розберемо приклад, при застосуванні БК Леон:

1. Реєстрація в системі:

Заповніть форму з цими даними, дуже багато букмекерські контори для виведення грошей вимагають підтверджувати дані паспортними даними.

Реєстрація

2. Поповнення рахунку:

На букмекерському проекті Леон БК надається самий великий вибір для поповнення свого балансу. Є можливість застосовувати не тільки електронні інтернет-гроші, але і перекинути валюту з вашої банківської карти або за допомогою вашого мобільного телефону.

3. Вибір гри:

В цьому місці знову-таки ж вам дається вільний вибір спортивних заходів. Якщо ви будете вживати різні стратегії, обов’язково враховуйте коефіцієнти. Далі, коли ви виберете цікаву для вас подію, клікніть на неї і ви потрапите на сторінку встановлення ставки:

Встановлюйте потрібну суму (одночасно буде відображатися найбільший виграш) і тиснете зробити ставку.

4. Очікуємо розіграшу, вибраного вами події.

Після того як ставка поставлена, чекаємо закінчення гри, а саме точного її результату. У цьому звіті ви побачите наступні дані:

Таким чином, як ви самі бачите, ставка виграла і принесла нам прибуток. Нічого важкого у використанні онлайн-букмекерських систем немає, а для того щоб поставити гроші, знадобиться всього кілька хвилин.

Плануєте вигравати частіше?

Реєструючись в БК, ви повинні розуміти, що ви маєте намір не просто цікаво провести час, але і вигравати гроші. Для цього потрібно діяти свідомо по вибраній системі. Незабаром підготую статтю, з цікавим системами гри на букмекерських канторах, а зараз лише представлю їх перелік, за яким ви зможете знайти інформацію в мережі:

  • Мартінгейл і анти-Мартінгейл;
  • техніка для Live ставок;
  • техніка Наздоганяння;
  • стратегія Флет;
  • відсоток від стартового банку;
  • датська стратегія.

Хоч системи букмекерів постають складними і дуже добре прорахованими до деталей, у гравців знаходяться можливості робити безпечні ставки.

Партнерський заробіток з букмекерами

Крім того, що ви маєте можливість вкладати гроші на результати спортивних подій, заробляти прибуток з букмекерських контор, ви ще можете використовувати їх партнерські програми. Далі будуть представлені букмекерські контори, в яких застосовується партнерська програма.

Слідом, після того як ви зареєструєтесь на них у вас буде можливість, отримати партнерську посилання і запрошувати з її допомогою своїх знайомих і друзів. Наприклад, на БК Леон, посилання можна знайти, перейшовши в підвал (знизу) сайту за посиланням «Партнерська програма», а після натиснути «Партнерський рахунок»:

Після активації ви отримаєте повний доступ до всього функціоналу партнерської програми.

Тиснете «Рекламні матеріали» і переходьте на сторінку, яка зберігає потрібні ваші посилання, банери і інші промо-матеріали:

Копіюєте вашу партнерську посилання і пропонуєте її своїм знайомим, друзям. Потім, система букмекерів буде ділитися з вами комісією (маржею).

Ці умови також передбачені і в інших конторах, вони можуть відрізнятися одна від одної, але суть одна – ви будете отримувати прибуток реальними грошима від активності залучених вами гравців.

Букмекерські контори є одним з найкращих типів проектів, на яких можна заробляти реальні гроші. Обман тут неможливий, є повно систем, які функціонують більше 10 років, а на кого-небудь і скільки поставити вирішуєте виключно ви. Обов’язково спробуйте зробити свою першу ставку, можливо, це буде для вас досконалою нагодою стати трошки багатшим.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам