Спорт Ігри Азарт

Заробіток в грі Birds

Зараз величезну популярність набирають різні інвестиційні проекти, напевно, вже багато користувачів інтернету чули про такі ігри, де можна купувати собі віртуальних птахів, з допомогою яких можна влаштувати для себе пасивний заробіток. Це дуже популярний жанр інвестиційних ігор, заробіток на віртуальних птахах і в даній статті піде мова про три таких проекти Golden Birds, Rich Birds і Money Birds. Сам принцип заробітку в цих проектах однаковий, тому описувати кожен з них окремо не має сенсу, Ми зупинимося на одній з них – Money Birds.

Онлайн гра Money Birds з виведенням грошей

Реєстрація в іграх стандартна і нічим не відрізняється від стандартної реєстрації на будь-якому сайті, зареєструватися на даних проектах Ви можете за наступними посиланнями:

Golden Birds

Rich Birds

Money Birds

Тепер детальніше про самі ігри, сам принцип заробітку на птахах, як я вже говорив, не відрізняються один від іншого, для кожного з них потрібно купити собі птицю, яка буде приносити вам яйця, після того, як ці яйця продаються,  накопичені гроші виводяться на свій гаманець. У Money Birds є дуже хороший плюс, відразу після реєстрації вам дається бонус у розмірі 1000 срібла, і ви відразу можете купити собі першу в списку птицю. Це дуже добре, тому що вам не потрібно вносити свої гроші і відразу дістається безкоштовно птах. Так за допомогою цього бонусу у вас з’являється можливість вивчити гру безкоштовно і в принципі, Ви можете почати грати без початкових вкладень. Після реєстрації зайдіть в розділ “Купити птахів”, за допомогою бонусів Ви можете безкоштовно купити саму першу птицю. Для її покупки потрібно натиснути посилання “Купити”, і після цього Птах відразу почне нести яйця.

Як бачите з скриншоту, птах приносить по 60 яєць на годину, це замало для даного проекту, тому я б рекомендував поповнити рахунок мінімум на 100 руб. (чому читайте нижче) і купити таку птицю, яка буде приносити вам 300 яєць на годину.

При поповненні вам дадуть бонус, який варіюється від 25 до 200%. За кожні 10 руб. дають 1000 золотих. Також варто нагадати, що ще є бонуси у вигляді безкоштовних птахів, ці бонуси залежать від суми поповнення. Так, наприклад, при поповненні на 200 руб. ви отримаєте безкоштовно 2 зелені птиці.

Спостерігати скільки яєць принесли ваші птахи, і збирати продукцію Ви можете на складі (“Склад яєць“), курс обміну яєць на срібло 100 до 1, збирати їх можете кожних 10 хвилин. Після збирання яєць, ви можете продавати їх за гроші в розділі “Продаж яєць“:

І тут є ще один варіант, після продажу всі ваші гроші діляться навпіл, одна частина грошей йде на вивід, ви можете вивести ці гроші на свої гаманці, а інша частина рахунку йде вам на покупку нових птахів. Також дуже важливе правило відноситься до виплат, виведення грошей доступно тим користувачам, які поповнили свій рахунок мінімум на 100 руб. (про що я писав вище) або запросили за своїм реферальним посиланням хоча б одного користувача.

Також, що при виведенні грошей потрібні Cash Points. Набрати їх можна наступними способами:

  • За рефералів. У даній грі Cash Points передаються не тільки у вигляді відсотків від депозиту, але і, наприклад, за дії інших залучених вами учасників:
  • За ігри. На сайті є ігрові зони, де можна грати в спеціальні ігри, в яких розігруються поінти, але даний варіант отримання Cash Points трохи ризикований, бо можете втратити свої поінти.
  • Біржа обміну. При поповненні свого рахунку на суму від 1000 руб. кожен користувач отримує доступ до біржі обміну, яка дозволяє купувати Cash Points за срібло.

З усіх цих способів отримання Cash Points найефективніший це залучення рефералів. Крім нарахування очок, ви будите заробляти відсоток від депозитів рефералів. Також, при залученні рефералів ви автоматично стаєте учасникам конкурсу, якщо ваші реферали ведуть найбільшу суму грошей, можете бути переможцем, призовий фонд якого 20000 руб.

Грати саму гру досить просто, є можливість безкоштовно вивчити її, але щоб заробити пристойні гроші доведеться робити вклади. Але не потрібно забувати, що при поповненні даються різні бонуси, іноді можна отримати великий плюс, кожен день проводиться розіграш накопичувального банку і цілком можливо, що вам посміхнеться удача, і ви отримаєте бонус у вигляді відсотків від усіх поповнень в грі.

Відео:

 

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам