Спорт Ігри Азарт

Заробіток в грі Золотий Клон

У даній статті піде мова про економічну стратегію “Золотий Клон” з можливістю заробити реальні гроші. Ця гра вимагає включення логіки і систематичного аналізу. Тому, якщо вам ліньки думати і аналізувати, що відбувається, вам краще відмовитися від цієї гри. Отже, для початку увійдіть в саму гру, реєстрація в грі стандартна, так що проблем з цим вас не виникне.Відразу після реєстрації ви ввійдете в свій обліковий запис, вам буде запропоновано почитати всі підказки, що означає меню, посилання і так далі, так що описувати, що до чого тут не має сенсу, так як система дуже детально розповість вам про всі нюанси.

Реєстрація

Нижче представлений скріншот, як виглядає система ознайомлення.

Після завершення реєстрації ваш Клон має статус «Бродяга», він видається автоматично кожному новому користувачу і дає можливість ознайомитися з цією грою. А ось грати в онлайн гру, він вам не дозволить. Ваш Клон зі статусом «Бродяга» дається вам на певний час, що становить 30 днів, якщо ви не піднімете статус клону до статусу «Батрак», ваш аккаунт видалять. Для того щоб грати в повноцінну гру потрібно придбати статус «Батрак», він коштує 5 «колонеров», колонери це внутрішньоігрова валюта і дорівнює приблизно 200 руб. Це одноразова оплата і цей статус дається вам на постійній основі, по суті це оплата за гру. І вже після того, як ви купите цей статус, відкривається дуже багато способів заробити гроші та перевести на свій гаманець.

Заробіток в грі Золотий Клон

Далі поговоримо про способи заробітку у грі, гра досить цікава і можливістей заробити дуже багато ось основні способи:

  • Робота на державних підприємствах: це лісопилки, рудники, каменоломні інші. Вам потрібно влаштуватися на всі доступні роботи для того, щоб досвід Клону ріс, ви можете потім цей досвід обміняти на інші характеристики.
  • Бізнес: тут розводимо птиці і продаємо яйця, розводимо худобу, продаємо м’ясо, або наприклад, відкриємо свій ювелірний магазин або організовуємо кругосвітні плавання і т. д.
  • Нерухомість: можна будувати будинки і замки, найняти прислугу, а потім можна здавати приміщення в оренду.
  • Служба: Ви можете влаштуватися на службу в армію. Ви можете служити в армії і працювати ковалем або військовим лікарем.

Цих способів дуже багато і їх кількість зростає, так як користувачі-гравці постійно звертаються зі своїми пропозиціями до адміністрації для покращення гри.

Внутрішньоігрова валюта. Внутрішньоігрова валюта називається «Золоті». Для введення і виведення грошових коштів використовується «Колонеро», курс 1:1. Обмін валюти здійснюється в банку під назвою «Державний Банк Землі Клонів». Вартість 1 Колонеро 40 руб.

Ще раз нагадаю, що ця гра вимагає аналітики, мислення і хоча б елементарних знань в економіці, якщо цього немає, краще відмовитися від цієї затії. Але коли ви вивчаєте цю гру хоча б протягом місяця від і до, тоді ви дійсно отримуєте дохід. Моя вам порада, дивіться, як грають успішні гравці і чиніть так само як вони, тоді ви дійсно отримаєте результат у вигляді зароблених грошей.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам