Заробіток на контенті

Що таке рерайт?

Що собою являє рерайт, рерайтинг? Як результативно і вірно рерайтити статтю, уроки в прикладах. Напевно, богато хто з вас іноді чули таке поняття як рерайт. Рерайт нерідко порівнюють з копірайтингом, внаслідок того, що в наш час, якісний рерайт продають як унікальний текст статті. Це переробка вже готової виданої та опублікованої статті до 100% унікальності, здійснюється це за рахунок підбору виразів та синонімів. Однак, якогось встановленого правила рерайту насправді не існує.

Та,к як я досить довгий час навчаюся рерайту, можу поділитися трьома шляхами як рерайтити текст статті. Але для початку, дам для вас кілька порад, це повинно правильно направити вас при перших кроках у цій справі.
Порада 1-ша

Заведіть електронний словник синонімів. Не важливо, яким чином ви будете ним користуватись, в Інтернеті чи встановленному на вашому комп’ютері. В інтернеті мені вельми подобалися дані ресурси:

  • Синонімайзер. Підтримка для копірайтера;
  • Світ словників, тут вражаюча база синонімів;
  • Словник синонімів з Яндекса.

Я віддаю вибір першому, а якщо зовсім нічого не виходить користуюся усіма трьома.
Зауважте, звертаюся до словників вкрай рідко, з якої причини, дивимося порада 3-тя.

Що таке рерайт?

Порада 2-га
Завжди майте під рукою тлумачний словник. Навчіться добре піддавати глибокому аналізу текст статті, дивіться в словник, трактуйте слова, це зможе послужити чудовою підміною слову-синоніму. У мене в комп’ютері встановлена – Велика енциклопедія (DVD). Чудовий помічник, в тому випадку коли розумієш з чого почати.
Рада 3-тя
Не нехтуйте Вордом. У такої програми функціонує така можливість, як синоніми, користуйтеся нею у будь-якому випадку. (Наводите курсор на слово, клікаєте на мишці по правій кнопці, у спливаючому вікні, наведіть курсор на синоніми і виберіть більш відповідне слово – синонім).
Отже, почнемо, найбільш поширені методи рерайта тексту. Візьмемо будь-який текст, скажімо ось такий:
«Як добитися справжнього успіху? Як навчити себе зберігати власний заробіток? В якому напрямку розшукувати вірний шлях? Сайт “Робота в інтернеті” розповість для вас про основні базові поняття в цьому напрямку ».
Оцінка оригінальності в Антиплагіат – 0% з 100% можливих. Ну а ми з вами розуміємо, що це сто відсотків плагіат.
Перший метод рерайтингу
– Заміна виразів на синоніми. Так зможе писати будь рерайтер! Тут головне не втратити сенс написаного, так що не перестарайтеся. Головні слова (виділені жирним курсивом) слід залишати без змін.
«Як досягти значного успіху? Як вивчити себе зберігати свій заробіток? В якому напрямку розшукувати вірний шлях? Інтернет-сайт “Робота в інтернеті” поділиться з вами основними базовими речами в подібному напрямку ».
Як ви бачите, це не важко, – це найбільш легкий і примітивний метод. Зайняв у мене кілька хвилин.
Перевіряємо текст статті на оригінальність на Антиплагіаті – Підсумок оцінювання оригінальності 100%.
Як можете побачити рерайт дає 100%-ву унікальність тексту.
Щоб дістатися до 100% результативності, потренуйтеся кілька разів, з різними тематичними матеріалами, от побачите, результат не змусить себе чекати. Рерайтити зможе кожен, для цього необов’язково бути письменником або журналістом.

Другий шлях рерайтингу

– Робота з словником, перестановка слів. Буває тут, що в глобальній мережі інтернет повно рерайтених статей і хоча ти трісни, проте одними синонімами не справишся, і тоді починається трактування виразів і їх перестановка. Але в результаті чого зростає текст статті і сенс здається більш зрозумілий читачеві.

Третій шлях рерайтинга

– Пишемо власними поняттями.

Прочитали текст пару раз, запам’ятали ключові моменти, вписали найважливіші слова в листочок і почали писати.

Згадайте, як багато ми в школі складали творів, так от – це одне і теж. Вперед!

Успіхів для вас в починаннях!!

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам