Заробіток на контенті

Заробіток на Advego або як заробити на Advego

Багато користувачів інтернету заробляють непогані гроші, продаючи унікальний контент. Контент – це певний обсяг інформації, що розміщується на сайтах. Контент буває у відео, текстовому та звуковому форматі.

Якщо ви вмієте писати статті по різноманітним темам, або у вас є інший унікальний текстовий контент, то ви можете взяти участь у роботі біржі Advego. Від запропонованого вами контенту буде залежати розмір вашого доходу.

Як заробити на Advego?

На сервісах біржі Advego уже протягом кількох років ви можете надавати на продаж, за прийнятною для вас ціною, свої роботи. Робота на біржі – це хороший спосіб заробити гроші в інтернеті.

Реєстрація

Завершивши процедуру реєстрації на Advego, перейдіть в свій аккаунт, потім через горизонтальне меню і панель «Автору» клацніть на вкладку «продати статтю». Виконавши вищевказані дії, ви опинитеся на сторінці додавання статті для подальшої роботи.

Перед подачею вашої роботи на продаж, необхідно ввести потрібні дані про статті, а саме вказати тип, категорію і мову тексту та іншу інформацію.

Після заповнення всіх полів сторінки, ви можете клацнути по кнопці «продати статтю» і тоді ваша стаття відразу переходить до модераторів сайту на перевірку. Модератори виявляють, при необхідності, помилки, перевіряють правильність містяться в тексті даних. Після того як робота пройде всі перевірки, вона буде виставлена на продаж.

Чим же вигідний цей сервіс?

Робота на біржі вигідна для вас перш за все тим, що тут ви будете самі призначати вартість статті. На інших сайтах вартість статті призначається щодо ціни 1000 символів. Працювати на біржі Advego зможе будь-який грамотний копірайтер.

Для того, щоб стаття отримала загальну популярність, відвідайте форум біржі Advego, який постійно заходять безліч відвідувачів.

Напишіть на форумі про продаж вашої роботи зі змістом рекламного тексту. В загальних рисах продаж вашої статті буде цілком залежати від ваших знань, умінь і старань.

Kemeena 12.10.2016 19:50

Я вже кілка років працюю на адвего, задоволений )

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам