Заробіток на контенті

Заробіток на коментарях

Заробіток на коментарях. У цій статті, поділюся з вами цікавим способом заробити в інтернеті на написанні коментарів, який можливо вам сподобається. Робота в інтернеті постійно розвивається, весь час з’являються нові напрями і нові веб-сервіси пов’язані із заробітком в інтернеті. Один з таких нових напрямків – заробіток на написанні коментарів для різних сайтів, форумів, блогів.

Заробіток на коментарях.

І що, найголовніше в цьому виді заробітку, це те, що вам не знадобляться для написання коментарів якихось специфічних умінь або знань. Вся ваша робота буде складатися з написання декількох рядків,  приміром про якийсь товар, продукт, послугу, статтю, чиюсь то діяльність і так далі. Цей, вид заробітку підійде для тих кого цікавить робота в інтернеті, як для новачків які шукають роботу, так і для досвідчених користувачів мережі. Досить добре цей вид заробітку підійде для мам в декреті. Також для новачків заробіток на коментарях дає величезні можливості, так, наприклад, при роботі починаючому копірайтеру, як правило, важко спочатку писати статті і на їх написання йде дуже багато часу, а коментар можна написати всього за пару хвилин. Тепер трохи про те, чому платять за коментарі та хто?

Все дуже просто, наприклад – візьмемо новий інтернет-магазин або сайт, які тільки що з’явилися в інтернеті. Є товари, продукція, послуги або інформація, а коментарів немає. І ви теж побували, не раз, в інтернет – магазинах і бачили самі, куди більше довіри і більше інтересу викликають ті товари або продукти, на які написані різні коментарі та відгуки (тепер будете знати, хто їх пише). А в тих,  що немають коментарів, швидше за все їм менше будуть приділяти увагу, а значить менше купують, менше … і т.д. Тому адміністратори сайтів змушені купувати коментарі. Купують вони ці коментарі на спеціальних ресурсах або біржах, на яких ми і будемо їх писати і заробляти гроші на коментарях.

Де можна заробити на написанні коментарів. Зовсім недавно в мережі з’явилися ресурси. Сфера діяльності яких, якраз купівля і продаж коментарів. Ось список цих сервісів:

Qcоmment

  • Оплата: Мінімальна вартість 4 руб.
  • Детальніше про тарифи Ви можете прочитати на оф. сайті.
  • Мінімальна сума для виведення: для поповнення становить 100 рублів, для виводу – 50 рублів.
  • Виведення коштів: WebMoney і Qiwi гаманець.
  • Реферальна система: 20% від доходу  замовників і 10% з авторів.

Wpcomment

  • Оплата: Мінімальна вартість 3 руб. Докладніше про тарифи Ви можете прочитати на оф. сайті.
  • Мінімальна сума для виведення: Мінімальна сума виводу складає 100 рублів.
  • Виведення коштів: WebMoney.
  • Реферальна система: 5% віддоходу  замовників і 10%(?) з авторів..

Що ще потрібно, щоб почати заробляти на коментарях? Щоб почати заробляти, вам, наприклад на ресурсі wpcomment, після реєстрації буде необхідно пройти простий іспит. Тобто вам потрібно буде написати декілька коментарів на тестові питання. На основі ваших відповідей сервіс відбирає грамотних виконавців. Коментарі потрібно писати в тему, самі розумієте, що якщо товар, наприклад фотоапарат, а ви пишіть про телевізор, то нічого з цього не вийде. На сайті також присутня система рангів, від яких залежить кількість завдань, які будуть приходити до вас і величина оплати. Наприклад, рекламодавець, замовляючи коментарі, може вказати, що коментарі можуть залишати тільки автори з рейтингом 2 і вище.

Скільки можна заробити? Я не раз писав, що все буде залежить тільки від вашого бажання. Точну відповідь ви дізнаєтеся самі, в процесі роботи. Для того, щоб підняти вашу зацікавленість і стимул можу сказати, що приділяючи цій роботі, при написанні коментарів три чотири годин на день, то цілком можливо заробити до 500 рублів. Але якщо працювати цілий робочий день, то дохід відповідно буде зростати, плюс буде збільшуватися ваш ранг і відповідно оплата за ваші коментарі, Підводячи підсумок, можна впевнено сказати, що заробіток на коментарях це новий і досить привабливий вид заробітку в інтернеті. І з непоганим заробітком, беручи до уваги, те, що ви працюєте в дома. Поки що, це все з цього виду заробітку, у міру вивчення постараюся додати більше інформації, Заробляйте!

marta_strelchuk 28.04.2017 20:21

доброго дня мене звати  Лариса Давно користуюсть косметикою Ейвон. ,Дуже гарна якість і досить доступні ціни.Раджу спробувати не пошкодуєте.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам