Заробіток на контенті

Заробіток в інтернеті на перепродажу статей.

Заробіток в інтернеті на перепродажі статей. Це хоча й не новий вид заробітку в інтернеті, але не так сильно описаний як інші способи заробітку в інтернеті. На перший погляд, читаючи заголовок статті, здається все просто, купуємо статті дешевше й продаємо по дорожче, але тут є свої підводні камені й різні нюанси, через які цей вид заробітку не використовуються так поширено як інші методи заробітку в інтернеті. Але він теж має право на існування й розвиток, тим більше що він не сильно поширений це означає менше конкуренції й згодом можливість заробити більше грошей.

Заробіток в інтернеті на перепродажі статей

Як заробити й що за нюанси я постараюся описати в цій статті. У першу чергу довідаємося, що чи існує й що важливо працює цей вид чи заробітку ні. Для цього зайдіть і подивитеся на будь-якій біржі продажів статей, наприклад на самих популярні й людних Адвего, Etxt, Textsale, тут ви можете й побачити деяких продавців, у яких на продажі лежати не пари статей, а десятки, а в деяких фрілансерів сотні. Щотижня, а те й щодня вони додають десятки статей. Відразу стає ясно, що така велика кількість статей, тим більше унікальних написати за короткий час просто неможливо. Виходячи, із цього стає ясно, що статті перепродуються.

Тепер потрібно розібратися, як почати заробляти цим способом. Перший момент це ваш рейтинг, добре, якщо ви вже якийсь час працюєте на біржі статей і у вас є деяку довіру з боку покупців, і ви можете дозволити собі завищити ціну на статті. У тому випадку якщо ви новачок і у вас нульовий рейтинг на проекті, те навряд чи у вас стануть купувати за завищеними цінами. Тому важливо в першу чергу набрати рейтинг на одній з бірж. Для цього підійдуть такі біржі як на Адвего, Etxt, Textsale.

Другий момент, це стартовий капітал. Зрозуміло щоб, щось продати потрібно деяку кількість грошей і на вкладенні 100-200 рублів багато не заробиш. Можна ще пробувати заробити під час набору рейтингу, але це не варіант. Якщо ви вкладете в старт 50 рублів, а заробите 100 то це тільки зрячи витрачений час, так що робіть висновки.

Далі при закупівлі контенту потрібно вибрати тематику статей для перепродажу. Для цього підійдуть теми:робота й заробіток в інтернеті, SEO і просування, створення власного сайту, автомобілі, туризм. Статті цих тематик можна купити за 10-15 рублів за 1000 зн. Де можна купити ці статті по такій низькій ціні. У цих же біржах – у новачків. Чому в них – тому що більшість початківців копірайтерів намагаються збільшити свій рейтинг і працюють за заниженими цінами. Розмістите на біржах контенту оголошення, що вам необхідні копірайтери з оплатою, наприклад 10 рублів за 1000 зн. по ходу виконання ваших замовлень новачками, вам корисно буде й відібрати самих грамотних якісних і цікавих починаючих авторів.

І останній момент це реалізація цих статей. Розміщати куплені статті потрібно на всіх біржах статей. Зверніть увагу, що на деяких біржах не дозволено перепродувати статті, куплені в них самих, наприклад, на деяких біржах статті забороняється перепродувати. Але зате можна перепродувати статті, зроблені на замовлення. Що б вас не заблокували приділіть увагу на прочитання правил, знаю, що в нас читання довгих умов погодитеся, займає всього пари секунд і зразу закінчується натисканням приймаю або згодний, але всі, же потрібно себе змусити. Продавати потрібно за подвоєною ціною. Важливо також постійно стежити за продажем статей. Наприклад, якщо у вас купили на якійсь біржі, то на інших біржах обов’язково потрібно неї видалити.

Починайте з меншого, але не з мізерного вкладення. Перший внесок можна почати з 500 – 1500 рублів, і в міру перепродажу збільшувати оборот. От приблизно така не складна схема заробітку на перепродажі статей, пробуйте.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам