Заробіток на сайті

Де брати статті для сайту?

Тексти становлять близько 90% всього контенту середньостатистичного сайту. Текстовий контент не тільки виступає головним наповнювачем площадки, який забезпечує її цікавість і корисність для користувача, але і потужним інструментом просування. Втім, щоб стати таким, текстовий контент повинен відповідати ряду вимог, однією з перших місць в яких займає унікальність. Існує кілька варіантів отримання унікального текстового контенту, проте найпопулярнішим способом наповнення сайтів якісними текстами є замовлення їх написання у професіонала. Наданням такого виду послуг займаються копірайтери – фахівці з написання текстового контенту для самого порталу та сео-статей, що розміщуються на зовнішніх ресурсах і посилаються на просувний сайт. Копірайтинг – динамічно розвивається в напрямку інтернет-індустрії, тому існує чимало людей, готових взятися за написання статей.

Де брати статті для сайту?

Чому важливий показник унікальності статей?

Кожна стаття характеризується певним рівнем унікальності, який вимірюється у відсотках. Показник унікальності вказує на те, скільки відсотків від всього тексту займає дубльований контент. Розміщення на сайті тексту з великим відсотком збігів може призвести до того, що дана сторінка не потрапить в індекс пошукової системи, а також куплені посилання будуть вести не на той ресурс. Ось чому так важливо наповнювати сайт тільки оригінальними текстами, які не мають аналогів в мережі. Зважаючи на це виникає цілком логічне запитання: де брати статті для сайту, які не стануть занижувати його позиції в рейтингу пошукової видачі?

Як боротися з неунікальним контентом?

Найбільш часто задається це питання, яке виникає у зв'язку з необхідністю наповненням сайтів оригінальним контентом, де брати статті для сайту, які ще не використовувалися на інших ресурсах. Необхідність в унікальному контенті ділиться на первинну і вторинну. Первинне наповнення сайту текстовим контентом відбувається після його створення, вторинне – в порядку усунення дубльованих текстів. Сьогодні існує багато інструментів, за допомогою яких можна виявити дубльований контент – це і різні програми, і онлайн-сервіси, доступні для безкоштовного використання в мережі. Якщо перевірка контенту на предмет унікальності показала великий відсоток збігів, то слід вжити заходів в очистці сайту від таких дефектних текстів. Робиться це або з допомогою видалення неунікальних статей, або з допомогою приховування їх від індексації.

Досить часто за результатами перевірки на унікальність контенту з'ясовується, що найбільш популярні серед користувачів статті є дубльованими. Щоб не втрачати потужний інструмент залучення відвідувачів на сайт і утримання їх уваги в межах майданчика, можна не видаляти такі тексти, а просто приховати сторінки, на яких вони розміщені від індексації. Для цього можна скористатися текстовим документом robots.txt, який знаходиться в кореневій папці сайту і містить інструкції для пошукових машин щодо порядку індексації. За допомогою директиви Disallow можна заборонити індексувати певні сторінки або розділи сайту, а з допомогою команди Allow, навпаки, зняти заборону на їх індексацію.

Джерела отримання унікального контенту

Статті для сайту повинні бути цікавими користувачеві, правильними зі стилістики, орфографії та пунктуації, інформативними, закінченими і оригінально написаними в рамках актуальної тематики. У той же час, всі тексти повинні відповідати високим вимогам щодо унікальності. Дотриматися цього всього досить складно, особливо якщо мова йде про непідготовлену людину. На щастя, існують спеціально навчені копірайтери – фахівці вузького профілю, які займаються написанням якісного що відповідає вимогам просування текстового контенту і сео-статей. Звертаючись до професіоналів, можна за невелику плату отримати гарантовано унікальні і цікаві статті, які дозволять не тільки ефективно розкрутити сайт, але і самі стануть джерелом цільового трафіку.

Де знайти копірайтерів?

Копірайтерів знайти не проблема, хоча б на спеціальних біржах де можна купити, замовити або продати контент - Адвего, Etxt і інші, але от хороших копірайтерів трохи складніше. Тому, приймаючи остаточне рішення, у кого купувати або замовляти статті для сайту, рекомендується спочатку ознайомитись зі зразками робіт кожного автора, і тільки потім довіряти йому найцінніше – написання текстів, що становлять основу сайту.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам