Заробіток на сайті

Як заробити на продажу посилань

Як заробити на, біржі продажу посилань. Заробіток в мережі на продажу посилань з власного сайту – один з дуже поширених способів заробітку в інтернеті і в свою чергу дуже прибуткових, а при наявності невеликого початкового капіталу не вимагає від Вас спеціальних знань чи умінь. Один з важливих моментів цього способу – це те, що ваш прибуток при заробітку даним методом залежить від показників вашого власного сайту (PR, тИЦ) і не залежить від того яка відвідуваність сайту, тобто відвідуваність може бути дорівнювати 0.
Теорія.
У теорії розберемося, навіщо комусь потрібно розміщувати посилання на Вашому сайті, і чому хтось буде ще й платити за них? Отже, успішність сайту в інтернеті залежить від того, яка кількість посилань розміщених на інших сайтах на нього посилаються. Тобто для того щоб сайт з’явився в перших рядках пошукової видачі (top10), йому може знадобитися, в залежності від теми сайту, від нуля до пару тисяч посилань які розміщені на інших сайтах. Грубо кажучи, пошуковики, такі як Яндекс і Google вважають сайти, на які найбільше посилаються інші ресурси, більш важливими і дають їм найбільш високі позиції в результатах видачі пошуку, а це означає більше відвідувачів – більше грошей.

Заробіток SAPE

Наростити таку кількість посилальної маси звичними шляхами – практично не можливо, тому для цього й існують спеціальні біржі, які займаються купівлею-продажем посилань, такі як Sape.ru, Liex, GoGetLinks та інші. На зазначених біржах Ви можете продати на власному сайті місце для розміщення посилань на інші ресурси, а той, хто просуває свій сайт в топ відповідно у Вас купити це місце. Весь процес купівлі-продажу посилань на біржах автоматизований, Вам необхідно всього що зареєструватися, розмістити на своєму ресурсі спеціальний код біржі, на якій Ви зареєструвалися і створити свою компанію. Всі процеси реєстрації, розміщення посилань і іншого супроводжуються докладними інструкціями, так що з цим у Вас проблем не повинно виникнути.
Практика.
Отже, щоб заробити на продажу посилань потрібно:
Перше. Для того щоб заробляти на продажі посилань треба мати сайти, і чим більше кількість сайтів тим краще. Сайти, зроблені, спеціально заради заробітку на біржі посилань називаються сателітами.
Друге. Наростити пузомеркі сайтів – тІЦ і PR. Ці показника тІЦ і PR показують так сказати наскільки Ваш сайт має поваги з боку пошукових систем – Google і Яндекс (основних для Рунета), для Яндекса – це тІЦ (тематичний індекс цитування, вимірюється показниками в цифрах від 10 до нескінченності), для Google – це PR (Page Rank – вимірюється показниками від 1 до 10). Чим більше у вашого сайту тІЦ і PR, тим більшу ціну Ви можете встановити за розміщення посилань на Вашому сайті.
Третє. Скільки ж Ви запитаєте можна заробити на продажі посилань? Дивіться, нехай у нас є новий сайт, у якого поки що низькі показники PR і тИЦ (PR = 1, тИЦ = 10). Посилання, яке стоїть на сторінці з таким показником коштує не менше 2 російських рублів на місяць. Замало? Добре, а якщо так, на одній такій сторінці розмістити по три посилання і сторінок намалюємо 1000? Тоді виходить 2 * 3 * 1000 = 6000 рублів на місяць. Дуже непогано для початку! Зрозуміло, що такий дохід швидше за все вийде не відразу, а тільки в міру того коли покупки всіх місць для розміщення посилань на сайті. Але при таких параметрах на половину цієї суми розраховувати можна легко.
Четверте. Що далі-не зупиняємося і рухаємося по шляху:

  • нарощуємо більшу кількість сторінок на сайті;
  • піднімаємо їх показники тИЦ і PR;
  • створюємо нові сайти.

На закінчення. Найбільша перевага такого способу заробітку в тому, що коли Ви, зробивши щось один раз, можна просто далі розслабитися і отримувати прибуток нічого не роблячи. Далі наведено список бірж для заробітку на продажу посилань, на яких Ви можете зареєструватися:

Sape.ru
Система Sape – сучасний сервіс, призначений для купівлі-продажу посилань з головних і внутрішніх сторінок сайтів.

Реєстрація:

Реєстрація

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам