Заробіток на сайті

Як заробити на розміщенні статей

Як заробити на біржі розміщення статей. Отже, в цій статті звернемо увагу на один  недавно з’явившихся  нових методів для просування сайтів – продажу статей з посиланнями. За своєю суттю продаж статей це те ж саме, що та сама продаж на своєму сайті місць під посилання, але цей метод має набагато більше переваг. Як ви пам’ятаєте, в основу роботи алгоритму практично всіх пошукових систем закладено так зване посилальне ранжування. Але покупка і продаж простих посилань зараз поступово втрачає свою ефективність, і вже не є найкращим способом просування.Справа в тому, що сьогодні пошуковики запрограмовані не тільки, враховувати тільки сам факт посилання яке веде на сайт, і не тільки текст посилання, але і тематику самого тексту в матеріалі сторінки, де розміщена це саме посилання.

Як заробити на біржі розміщення статей?

В більшості випадків продажу простих посилань, тематика матеріалу сторінки на якій розміщено посилання не збігається з тематикою сайту, на яку веде дане посилання. А це означає, що пошукові системи дадуть набагато менше значення цим посиланням, а значить, їх призначення і вага використовуюєся не на повну силу. У випадку з розміщенням посилань у статтях справа йде трохи інакше. Рекламодавець пише статтю, яка відповідає темі свого сайту і розміщує в ній кілька посилань (як правило, 1-5) , які ведуть на один або кілька власних сайтів. В результаті цей текст статті збігається з тематикою сайту по посиланню, тобто, так як люблять пошуковики.

Отже – що являють собою платні статті і за що платять? Вам будуть платити за те, що на Вашому власному сайті з’явиться розділ, в якому будуть, розміщуютися статті рекламодавців або іншими словами ті, які просувають свій сайт. Вам потрібно лише зробити деякі налаштування сайту в системі і чекати. Всю подальшу роботу з розміщення статей на сайті система буде виконувати автоматично. У статтях як Ви розумієте, вже будуть розміщені посилання на інші сайти, заради цих самих посилань все це і робиться.

Далі наведено список бірж для заробітку на розміщенні статей, на якому Ви можете зареєструватися:

 Liex

Одна з найбільш потужних і популярних бірж статей, тут Ви знайдете величезну кількість майданчиків для розміщення своїх статей, а рекламодавці знайдуть майданчики.

Реєстрація:

Реєстрація

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам