Заробіток на сайті

Види заробітку на своєму веб-сайті

Основні види заробітку на своєму сайті це:
Купля-продаж посилань з головних и внутрішніх сторінок сайту на так званих біржах продажу посилань, іншими словами “перенаправляти” відвідувачів із свого сайту на інший, і отримувати за це гроші. Як це працює? Дуже просто. Ви на сторінках свого сайту розміщуєте посилання на інші сайти, які Вам за це виплачують гроші. Шукати сайти, які готові заплатити Вам за те, що Ви розмістите посилання на них самим досить  незручна справа, щоб полегшити це завдання існують біржі продажу посилань.
Заробіток на розміщенні статей – що являють собою платні статті і за що платять? Вам будуть платити за те, що на Вашому власному сайті з’явиться розділ, в якому будуть, розміщуютися статті рекламодавців або іншими словами ті, які просувають свій сайт. Вам потрібно лише зробити деякі налаштування сайту в системі і чекати. Всю подальшу роботу з розміщення статей на сайті система буде виконувати автоматично. У статтях як Ви розумієте, вже будуть розміщені посилання на інші сайти, заради цих самих посилань все це і робиться.

Види заробітку на сайті

Заробіток на партнерських програмах,один з найпоширеніших методів, працює за слідкуючою схемою: Ви розміщуєте на своєму сайті рекламний банер або посилання на сайт автора або організації, які пропонують якісь товари та послуги. Ви будете отримувати кошти при переході користувача з Вашого сайту на сайт цього автора або фірми, і процент від продажу, коли користувач купить товар чи послугу, (щось подібне до реферальної системи).
Розміщення реклами на вашому сайті, тут все залежить від популярності Вашого сайту;
Продаж товарів та послуг через Ваш сайт, тобто створення Інтернет-магазину;
Варез сайт, заробіток на розміщенню файлів на Вашому сайті, співпраця з файлообмінниками;
Контексна реклама, розміщення контексної реклами полягає в тому, що Ви розміщуєте на своєму сайті спеціальний код від ресурсів, які займаютьсяданим видом реклами (той самий Гугл, Бігун, Яндекс), в результаті на Вашому сайті з’являється реклама, яка відповідає тематиці Вашого сайту. За те, що по вебпосиланнях контексної реклами будуть проходити відвідувачі з Вашого сайту на інші ресурси, які рекламуються, Ви отримуватимете гроші.
Тизерна реклама, тизерна реклама являє собою вид  заробітку в інтернеті, при якому на сайт встановлюється блок реклами, що містить не тільки текстову інформацію, але й зображення. За кліки користувачів по такій рекламі власник сайту буде отримувати грошовий дохід. Тізерні реклами на сторінках Вашого сайту – це не просто низка посилань із зображеннями, сама реклама побудована таким чином, щоб зацікавити відвідувача своєю унікальністю. Незвичність і привабливість такої реклами полягає в неординарному підході до самого процесу пропозиції будь-чого, вона заманює відвідувача своєю нетрадиційністю дізнатися, що насправді пропонують рекламщики.
Бізнес-пакет, останнім часом широке поширення в інтернеті отримали, так звані, бізнес-пакети. Бізнес-пакет це різновид ексклюзивного електронного товару, який можна продавати через інтернет. Якщо людина має великий досвід у сфері електронного бізнесу, то він може навчати інших. Так народжуються бізнес – пакети. Бізнес-пакет – це покроковий електронний посібник, що призначений для навчання всім премудростям електронного бізнесу, наприклад створення власного сайту. Бізнес-пакет  навчить, як робити сайти, наповнювати їх  контентом, створювати електронні товари, книги, ігри та інше.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам