Заробіток на сайті

Заробіток на контекстній рекламі

 Заробіток на контекстній рекламі або Контекстна реклама – це показ реклами (у вигляді текстових оголошень, які повинні відповідати змісту сайту) з оплатою за кліки. Основною вимогою цього виду заробітку полягає в тому, щоб сайти, на яких буде розміщуватися реклама, були добре відвідувані. Контекстна реклама, викликає набагато більше відгуків відвідувачів, ніж інші різновиди інтернет реклами, в свою чергу виражається в більш високому індексі ефективності інтернет-реклами. Даний вид реклами – це можливість рекламодавцеві показати своє рекламне оголошення найбільш зацікавленій цільової аудиторії, яка користується інтернетом.

 Заробіток на контекстній рекламі

Приклад заробітку на контекстній рекламі – перше, створюємо унікальний сайт з цікавою, а головне корисної інформації – друге, просуваємо наш ресурс, відповідно збільшуємо трафік (велика відвідуваність це основа цього виду заробітку) – третє, відводимо на сайті місця для розміщення реклами, реєструємося на однієї із систем контекстної реклами – встановлюємо в ці місця рекламу і отримуємо гроші за кліки. Відвідувачі сайту обов’язково звернуть увагу на розміщену рекламу, а рекламодавець в свою чергу отримає клієнтів.
Звичайно ж, не чекайте відразу отримувати високий і стабільний дохід від реклами, тому що заробіток на контекстній рекламі безпосередньо залежить від величини відвідуваності людей, які відвідують Ваш сайт, чим більша кількість користувачів переходить по розміщеному оголошенню, тим більше буде і Ваш дохід. Як бачите, при заробіток на контекстній рекламі немее нічого важкого. Ті, веб-майстри які займаються даним видом діяльності цілеспрямовано, мають непоганий дохід, рівний як мінімум пару американських сотень в місяць.

Нижче представлені найбільш популярні сервіси, в яких можна зареєструватися:
  THE PEOPLE GROUP
The People Group дуже хороша система контекстної реклами інтенсивно розвивається. Раджу використовувати її для свого додаткового заробітку. Вимоги до сайтів стандартні + від 1 людини на день. Партнерська програма складає: 1-25% в залежності від активності. Виплати: WebMoney
  GOOGLE ADSENSE
Дуже потужна і відома система контекстної реклами, вона здатна сформувати основний заробіток на Вашому сайті.
  ЯНДЕКС. ДИРЕКТ
Контекстна реклама Яндекса може приносити високий дохід, що перевищує доходи від Adsense і Бігуна. Мінус великі вимоги до сайтів, а точніше не менше 300 чоловік в день, платний хостинг та інше

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам