Заробіток на сайті

Заробіток на тизерній рекламі

Як заробити на тизерній рекламі або що таке взагалі тизерна реклама – це теж саме, що і контекстна реклама, тобто це показ реклами, але вже у вигляді не простого текстового посилання, а у вигляді банера (на якому написано і розміщена якесь дражливе слово і картинка, які так і закликають кликнути на себе), з тією ж оплатою за кліки. Принцип того, як заробити на тизерній рекламі по суті той же сам, що і на контекстній рекламі, який описаний вже на сайті, і Ви можете ознайомитися з ним у цій статті.

Як заробити на тизерній рекламі?


Нижче представлені найбільш популярні сервіси тизерної реклами:
Bodyclick
ВИМОГИ ДО ВЕБ-РЕСУРСІВ:
Розміщення повинно бути на комерційному (платному) хостингу. Веб-ресурси, які знаходяться на безкоштовному хостингу, приймаються до розгляду лише за умови, що на сайті є стабільна відвідуваність і складає вона понад 300 унікальних відвідувачів на добу. Російська та українська мова. Наявність статистики відвідуваності. Реферальна програма 5% від запрошених веб-майстрів і 3% від суми поповнення рекламодавців.
 Medianet.adlabs
ВИМОГИ ДО ВЕБ-РЕСУРСІВ:
Російська та українська мова. Відвідуваність більше 100 унікальних відвідувачів на добу за статистикою за останній місяць. Платний хостинг. Участь хоча б в одній системі статистики (Liveinternet, Rambler Top100, тощо). Виплати здійснюються по 2 рази на місяць. Номер гаманця в системі WebMoney. Реферальна програма 5% від запрошених партнерів і 2.5% від усіх витрат наведеного рекламодавця. Всі гроші виплачуються з частки системи, і тому не вплинуть на ціни самого користувача.
Teasernet
ВИМОГИ ДО ВЕБ-РЕСУРСІВ:
Платний хостинг. Від 50 унікальних відвідувачів на добу, на сайті повинен бути пошуковий трафік. Кількість РУ трафіку понад 50%. Лічильник відвідуваності достатньої деталізації (пошукові системи, хости, хіти, пошукові запити) Ви будете отримувати 5% від витрат рекламодавця або 5% від заробітку веб-майстра.

Кілька порад про те, як заробити на тизерній рекламі:

  •  дизайн тизерів потрібно робити під оформлення теми сайту. Хорошим розміщенням тізера можна назвати тоді, коли блок оголошень, наприклад схожий на простий новинний блок.
  • розміщувати тизерну оголошення потрібно в самі клікабельні зони. Можна спробувати місця у верхній області сайту, а також на початку або в кінці статті, а також у верхній області шаблону.
  •  співпрацюйте з багатьма тизерними партнерками. При роботі з різними ресурсами підвищується конвертація трафіку, що збільшить сумарний дохід.

Всі поради – це всього лише рекомендації, реальні результати заробітку, як у цьому способі, так і в інших подібних видах заробітку в інтернеті для кожного конкретного сайту можуть принести тільки постійні експерименти і подальший їх аналіз.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам