Заробіток в соц. мережах

Нескладний заробіток з сервісом V-like.ru. Покрокове керівництво.

Всі ми бажаємо відпочивати, при цьому нам необхідні гроші. Однак, як відомо, робота і відпочинок не сумісні, або у вкрай рідкісних епізодах. V-like.ru – це той самий випадок. Даний проект заснований, для того щоб користувачі Вконтакті мали можливість заробляти гроші в інтернеті без вкладень. Але припустимо передмови, приступимо до фактів.

Заробіток з сервісом V-like.ru в Вконтакті

Веб-сайт V-like.ru представляється в ролі такого собі посередника між рекламодавцями і користувачами Вконтакті. Іншими словами сервіс дає можливість цим двом сторонам співпрацювати між собою. Нам, як користувачам-трудящим, даються види занятть трьох призначень: «Вступ в групи», «Постановка лайків», «Додавання в друзі». Роботи на ресурсі не дуже багато, проте вона поновлялись із стійкою періодичністю. Тому попрацювавши пару днів, у вас з’явиться можливість вивести зароблені гроші. Благо мінімум для виводу всього лише 15 рублів.

Реєстрація

Так що у випадк,у якщо у вас є власна сторінка Вконтакті і єбажання підзаробити? Не втрачайте час! Якщо  сторіночки немає, не біда а може і плюс, тому що я наприклад для даного виду заробітку створив собі спеціальний аккаунт, а старий залишив для своїх друзів! Поєднуйте корисне з приємним: заробляйте з V-like.ru і заводьте знайомства з користувачами самої відомої соціальної мережі Рунету.
Як це зробити?
Рекомендую для вас невеликий мануал, керуючись яким ви можете випробувати всі основні можливості сервісу V-like на ділі.

Крок 1. Авторизація
Для того щоб почати заробляти, не потрібно створювати нові профілі та проходити реєстрацію. Все елементарно: переходимо на основну сторінку V-like і тиснемо «Вход через Вконтакте». Відкривається сторінка установки програми, тиснемо «Дозволити». Потрапляємо на основну сторінку і переходимо в розділ «Вконтакте».
Крок 2. Виконання самого замовлення
На ваше перевагу V-like пропонує відразу пару видів заробітку Вконтакте.
Групи. Заходьте в групи або підписуйтесь на новинки паблік Вконтакте, і заробляйте винагороду. Для цього потрібно перейти в підрозділ «Групи», вибрати будь-яке активне завдання і натиснути “Виконати”. У отрившійся новій вкладці браузера розкриється група, входимо в неї. Потім закриваємо вкладку і переходимо назад на сторінку V-like, тиснемо в показаному вікні «Підтвердити». Увага! Важливо, виходити з груп і потім розсилати спам забороняється!
Лайки (сердечка). Встановлюйте сердечка на фотографіях, відеороликах Вконтакте, записах і заробляйте винагороди. Перемикаємося в підрозділ «Лайки», як і вище потрібно вибрати активне завдання і натиснути “Виконати”. Розкриється нова вкладка браузера, де здасться запис, на який надолужити поставити сердечко. Потім закриваємо сторінку і на вкладці V-like в показаному вікні тиснемо «Підтвердити».
Ще один метод заробити Вконтакте – додати до себе приятеля за винагороду. Для даного переключаємось в підрозділ «Друзі» і вибираємо завдання, тиснемо «Дружити». У розкрилася вкладці бачимо сторінку людини, якого потрібно додати в друзі і додаємо його. Закриваємо цю сторінку, а на сторінці сервісу в розкрився вікні тиснемо «Підтвердити».
Крок 3. Висновок зароблених грошей
Для того щоб вивести зароблені кошти, необхідно перейти в «Кабінет». У цьому місці ми бачимо сповнені заявки на виведення грошей. Якщо таких немає, то система заявить, що вимог на виплату відсутня. Для створення свіжої заявки тиснемо у формі «Висновок». Потім розкривається вікно, де потрібно ввести номер гаманця WebMoney. Також надолужити неодмінно вказати суму, яку необхідно вивести. Мінімальна сума виводу – 15 рублів. Після заповнення всіх полів, тиснемо «Підтвердити».
У своєму кабінеті також можна поглянути історію виведення грошей або поповнень гаманця. Для даного надолужити натиснути «Історія».
Крок 4. Як заробити більше? Залучайте рефералів
І це ще не все. V-like пропонує ще значні можливості заробітку Вконтакте шляхом притягання рефералів. За будь-яке виконане завдання користувачем Вконтакте, який є вашим рефералом, ви заробляєте винагороду. Побачити договору та особисту посилання для залучення власних партнерів можна в підрозділі «Партнерська програма».

Для того щоб заробити Вконтакте, що не треба багато-багато зусиль! Основне – вірно вибрати інструмент. Спробувати можете прямо зараз і авторизуватися в сервісі:

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам