Заробіток в соц. мережах

Заробіток на Youtube з допомогою сервісів

У цій статті я продовжу тему заробітку на відео-хостингу youtube, якої я торкнувся у статті – “Заробіток на Youtube”. У минулій статті я описав суть заробітку на власному каналі з партнерською програмою від Google. Суть заробітку в якій, складався з розміщення реклами у ваших відеоролики або відео уроках. Тут, я розкажу про можливості заробити в ютубі з допомогою різних сервісів без свого каналу і відеороликів. Переконаний, що дуже багато відвідувачів мого веб блогу, знайомі з Youtube, і напевно чули, що з його допомогою можна заробити справжні грошові кошти. Тому, я допоможу вам розібратися, як можна заробити гроші на відео-хостингу youtube не маючи своїх відеороликів.

Коли перед цим, заробіток на Ютубі будувався на вбудовуванні реклами у власні відеоролики, то сьогодні можна заробити і обійтися без даної партнерки, так як там є багато всяких обмежень, а в цьому випадку потрібно просто мати особистий акаунт на YouTube. Переконаний, що ви хочете вже з’ясувати, як займаються заробітком на Ютубі? Тому читайте далі і ви дуже швидко і легко зрозумієте суть справи.

Як заробити гроші на Youtube?

Рекомендую всім, хто не дуже знайомий з YouTube, приступати до заробітку саме з цих спеціальних сервісів, за допомогою яких вам будуть виплачувати гроші за перегляд відео, а так само за лайки до даних відео. Також будуть оплачуватися деякі маніпуляції або вірніше назвати їх завданнями, до яких відноситься – підписки на канал або коментарі до них і т. д.

Як прийнято така робота коштує від 40 коп. і більше за одну виконану роботу, і це змушений сказати чимала плата за особливо не важку роботу, а у деяких сервісах оплата стоїть набагато вище, більше про ці сервіси, ви дізнаєтеся у списку нижче.

Навіщо, вам або новачкам необхідно приступати до заробітку саме з цих проектів – сервісів? Просто тому, що випробувавши роботу на них, через деякий час, ви вивчите всі аспекти заробітку і просування на відео-хостингу YouTube, і ці відомості допоможуть посприяти вам, заснувати більш вигідний заробіток на Ютубі.

Тобто ви зрозумієте, що цілком можливо самому нагромаджувати підписчиків до себе канал, і розкручувати власні відео. А розташувавши рекламу від Google у власних відеороликах, ви будите отримувати високий і стабільний дохід. Найважливіше, що вам буде потрібно, домогтися великого числа переглядів для ваших відеороликів, а як цього досягти, ви сто відсотків навчитеся на наведених мною, проектах.

Проекти для заробітку на Відео-хостингу youtube:

Для заробітку на проектах для роботи на Відео-хостингу youtube, як я писав вище, спочатку даної публікації вам буде необхідний лише ваш профіль youtube, більше нічого не потрібно, в цьому числі і якихось особливих здібностей чи навичок. Складнощів в заробітку також не повинно виникнути, найважливіше вміти використовувати комп’ютером, а усе інше зовсім не важко зрозуміти, що до чого.

Весь заробіток буде полягати в наступному:

  • Перегляд Відео;
  • Лайки до відеороликів;
  • Підписка на різні канали;
  • Коментарі до відеороликів.

Внизу я наведу веб сервіси, що працюють з Відео хостингом youtube:

1. Wmmail і Seosprint. На даних веб ресурсах дуже хороші умови для заробляння, до того ж ви на них відшукайте велике число додаткових методів заробляння, таких як читання листів за грошові кошти, перегляд сайтів, виконання різних платних завдань. Ці веб сервіси володіють колосальною відвідуваністю і у них велика кількість різних пропозицій щодо виконання платних завдань за гроші. Ціна 1-го виконаного завдання варіюється від декількох центів до кількох сотень $ за одне завдання. Для пошуку введіть в форму пошуку (URL-адресу сайту) оплачуваних завдань слово «YouTube» або посилання і вам буде запропоновано безліч різних оплачуваних завдань.

Приклад оплачуваних завдань:

Реєстрація а сервісі Wmmail:

Реєстрація

Реєстрація а сервісі Seosprint:

Реєстрація

2. Forumok – даний веб-сервіс дуже хороший тим, що має велике число високо оплачуваних платних завдань. Ціни завдань пов’язаних з YouTube коливаються приблизно від 4 центів до 0.5 $ за одне виконання. Коли ви вже вирішили заробити на Ютуб, то це хороший старт працювати на Forumok.

Реєстрація

3. SMMOK – нещодавно з’явився веб-сервіс, який починав власну роботу з соціальною мережею ВКонтакте. Потім він підключив популярні Facebook, Twitter, а нещодавно і Відео хостинг youtube.

Реєстрація

4. Prospero – це один з найбільш чудовий веб проектів, який стане в нагоді для заробітку цілком всім віковим підкатегоріями. Приймає будь-які площадки, тому труднощів з їх додаванням майданчики для заробітку не повинно бути.

Реєстрація

5. SocialTools – заробляє твердо вже більше 4 років і славиться високою плачиваемостью за виконувані завдання. Тому, коли ви бажаєте пристойно заробити, то робіть вибір конкретно на SocialTools.

Реєстрація

6. CashBox – веб проект, на якому потрібно просто пройти реєстрацію і витрачати пару хвилин щодня, щоб заробити. У разі якщо виникнуть будь-які труднощі в процесі заробітку, ви зможете ознайомитися з розміщеною на сайті “Інструкцією для виконавців”.

Реєстрація

7. FreeLiked – тут фактично і говорити не про що. Звичайний веб сервіс, на якому щоб щось заробляти, необхідно переглядати відеоролики або ставити до них лайки.

Реєстрація

8. Userator – виконується вся робота за допомогою програми, яка доступна для завантаження на самому веб-ресурсі. Щоб уникнути труднощів, рекомендую, перш ніж, як зробити перші кроки роботи, ознайомиться з розміщеною на сайті “Інструкція по роботі”.

Реєстрація

Ну щож, зараз ви цілком розібралися, і в даний момент зможете заробляти гроші з YouTube. Переконаний, що знайдуться користувачі, яким прийдеться по душі Відео хостинг youtube і заробіток на відео переглядах роликів, лайків та підписки.

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам