Заробіток в соц. мережах

Заробіток в Однокласниках, як і де заробити на Однокласниках?

Заробити в інтернеті гроші можна використовуючи різні соціальні мережі. А так як практично переважна частина користувачів мають свої акаунти в різних соц. мережах, це вже півдороги до можливості використовувати ці аккаунти для отримання хороших грошей.

Однією з таких популярних мереж, в якій можна заробити, являються Однокласники. І що важливо, отримати гроші в даній соц. мережі, можна без будь-яких грошових вкладів і не має значення, розкручений ваш профіль чи ні, а в окремих випадках можна заробляти з фейкового аккаунта.

Заробіток в Однокласниках

Заробити в однокласниках нескладно, даний спосіб може підійти всім користувачам і бути чудовим варіантом для тих хто тільки починає використовувати у своїх цілях роботу в інтернеті.

Де і як заробляти на Однокласниках? В даній статті піде мова про найбільш прості способи заробітку в соц. мережі однокласники, так і про більш складні, але тільки на початку роботи. Дані способи, за великим рахунком підійдуть і для роботи з іншими соціальними мережами, наприклад Вконтактах. У ці прості способи входить:

  • Вступ в групу;
  • Додавання в друзі;
  • Простановці класів;
  • Коментарі до записів і фотознімків.

Більш складні варіанти заробітку підійдуть для власників розкручених груп, заробіток з допомогою цих засобів трішки складніший, але складність полягає тільки в самому розкручуванні своєї групи. Дохід при даному підході в середньому коливається від 200 -300 доларів, а в деяких випадках і до декілька тисяч доларів. Такий результат досягається тому, що всі ці підходи більш перспективні, до них входять:

  • Розміщення реклами у власній групі;
  • Продаж власних товарів і послуг (фактично ваш особистий онлайн магазин);
  • Партнерські програми.

Що необхідно для початку? Все що необхідно для того, щоб мати можливість заробити в Однокласниках: це власне – бути зареєстрованим і мати свій аккаунт, мати свій електронний Webmoney гаманець, на який ви будете виводити отримані гроші. Webmoney найвідоміша платіжна система, тому вона буде використовуватися для виводу грошей у всіх нижче описаних системах по заробітку в соціальних мережах.

Ресурси для заробітку в Однокласниках з допомогою свого облікового запису:

1. Заробіток з Wmmail і Seosprint. На даних ресурсах дуже вигідні умови для заробітку, а також ви на них знайдете величезну кількість додаткових способів заробітку, таких як читання листів за гроші, серфінг, виконання оплачуваних завдань. Дані сервіси мають величезну відвідуваність і у них величезна кількість різних пропозицій щодо виконання завдань за гроші. Вартість одного виконаного завдання коливається від пару центів до кількох десятків доларів за одне виконане завдання. Для пошуку, введіть в форму пошуку завдань слово “Однокласники” або посилання “odnoklassniki.ru” і вам буде запропоновано багато різних оплачуваних завдань.

Приклад оплачуваних завдань:

Реєстрація а сервісі Wmmail:

Реєстрація

Реєстрація а сервісі Seosprint:

Реєстрація

2. Forumok - це один із особливий сервісів, який спеціалізується лише на заробітку в соц. мережах. У ньому ви можете, як розкрутити власний профіль або групи, так і з ним заробити непогані гроші. Для монетизації свого аккаунта в Однокласниках, ви знайдете велику кількість пропозицій, проте велика частина з них має різні вимоги до вашого аккаунту. Лише тільки для Однокласників в даному проекті понад 100-300 активних оплачуваних завдань. Також можливо монетизувати акаунти в багатьох інших соц.мережах.

Реєстрація

3.Prospero - дуже багато різних оплачуваних завдань, так само як і вартість їх виконання, легка і здібний навігація і відмінний простий пошук оплачуваних завдань, робота не важка.

Реєстрація

4. CashBOX – хороший сервіс, який входить безліч варіантів заробітку, що набагато збільшує можливість збільшити дохід.

Реєстрація

5. SocialTools - ресурс з дуже високою оплатою за дії. Ціна, наприклад за те, що ви натиснете «клас» складається від 2 крб.

Реєстрація

Ресурси для заробітку в Однокласниках з допомогою своєї групи:

1. Sociate – дана біржа, на даний момент не має конкурентів, бо тільки вона на сьогодні дає можливість заробити на своїх групах в Однокласниках.

Реєстрація

2. Plibber – вже немолодий стабільний проект, мінус тільки в жорсткій політиці модерації майданчиків для заробітку.

Реєстрація

3. Apishops.com – це сервіс, що створений спеціально для заробітку в соціальних мережах. На цьому сервісі збираються багато вебмайстрів, адмінів, популярних груп, а також форумів і блогів.

Реєстрація

Підібємо підсумок. Для того щоб отримати стабільний дохід при роботі в соціальній мережі однокласники, рекомендовано використовувати відразу кілька своїх акаунтів і заробляючи тільки з надійними системами, про які я описав вам в цій статті. Ну а в якій із цих систем, або бірж працювати, вирішувати тільки вам. За великим рахунком, якщо ви постійний користувач соц. мереж то ви при цій роботі поєднуєте улюблене з корисним, а це вагомий аргумент на користь вашого гаманця і витраченого часу. На цьому поки все, Удачі вам та хорошого заробітку в соціальній мережі одноклассники.

Теги

Webmoney

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам