Заробіток в соц. мережах

Заробіток в Твіттері

Заробіток в Твіттері. В якийсь момент більшість інтернет користувачів мережі інтернет задають собі цікаве питання: як заробити в Твіттері? І в цьому немає нічого дивного, тому що в даний момент робота в будь-яких соц. мережах набирає обертів нарівні з іншими методами заробляння в інтернеті. Заробіток в твіттері як спосіб з’явився порівняно недавно, але вже стрімко набирає популярність, і в даний момент вже є дуже прибутковим.

Цей спосіб заробітку підходить також для новачків у цій області заробітку в інтернеті. Тому, що ніяких особливих здібностей чи навичок Вам для такої діяльності не буде потрібно. Коли Ви велику кількість часу сидите в twitter, публікуєте власні твіти або ж всього-навсього читаєте того або іншого автора, то чому тоді на цьому не заробляти? Як раз в цьому і криється весь зміст цього заробітку. Читаючи далі цю статтю, Ви будете мати можливість зрозуміти, як заробити в twitter і що для всього цього Вам буде необхідно.

Як заробити в Твіттері?

В Твіттері таку можливість дають спеціальні ресурси. Які сплачують гроші за такі дії:

  • Ретвіт тієї або іншої запису;
  • Фоловінг;
  • Виконати твіт в будь-якому іншому веб-сайті.

Ресурсів для заробляння в Twitter є багато, однак не всі вони дають можливість чесно заробити, зараз знаходяться багато ресурсів, які займаються халтурою, і цілком можуть навіть не розплатитися з Вами за вашу роботу. Я опишу вам лише ті проекти, з якими я працював і працюю, і які чесно та реально платять своїм користувачам. Після цього з’ясуємо за допомогою, яких проектів можна реально заробити в twitter.

1.Твайт.ру – цей проект вважається самою першою біржею, яка зайнялася заробітком на рекламі в Твіттері. Реєстрація в цій системі зовсім простенька, немає необхідності вводити якихось спеціальних даних, а всього-на-всього авторізуємось за допомогою особистих акаунтів в Facebook або Вконтакте. Для реєстрації натисніть на кнопку «Почати роботу», це посилання зможете помітити на картинці вгорі.

Після цих дій Ви зможете братися до заробітку в цій системі. Оплачують такі дії:

  • Розміщення твітів рекламого характеру у своєму Twitter-акаунті;
  • Стати читачем (Фоловінг);
  • Автоматичні ретвіти.

При цьому, рекомендую вам звернути увагу на умови і правила цього проекту. За правилами Ви не зможете за добу писати в своєму twitter більше 10 твітів з рекламою, і при всьому цьому грошовий відсоток від реклами не може перевищувати 20 відсотків. Основною відмінністю при заробітку з цим проектом вважається те, що проект не вітає розміщення двох або більше поспіль твітів з рекламою на вашому акаунті twitter. Тому необхідно розводити рекламу, своїми особистими твіттами. Наприклад, коли Ви опублікуєте один твіт з рекламою, то слідом за ним рекомендовано публікувати два, три твіти без реклами. Ну а що в них публікувати для вас, напевно, загадкою не буде. Після виконання цих дій вже можна розміщувати наступний твіт з рекламою. Зареєструватися можна по цьому посиланню:

Реєстрація

Переваги і недоліки цього проекту:

До переваг цього проекту належить:

  • Розцінки на твіти з рекламою в кілька разів більше по зіставленню з подібними проектами. Вартість одного твіта від 1 руб. і більше;
  • Вартість на автоматичний фоловінг Ви встановлюєте самі. Сайт радить виставляти від 0,5 руб., проте я Вам раджу встановлювати, принаймні, 1 руб., так як за цією вартістю дуже багато пропозицій;
  • Цей проект простий у користуванні;
  • Додано можливість прикріпити власний профіль у Facebook, та додатково заробити на лайках.

Недоліки проекту:

  • Основним недоліком вважається те, що в 24 години допускається публікувати не більше 10 твітів з рекламою, однак це, швидше за все, залежить від самого твіттера.
  • Велика сума мінімалки для виплати. Дорівнює 300 руб., проте так чи інакше вона набереться протягом двох тижнів.

Якщо порахувати, то за один місяць в цій системі цілком реально заробляти десь 600 руб. без зусиль. Хоча сума не особливо велика, проте для всього цього заробітку ви будите витрачати десь 30-60 хв. в день, і виходячи з цього це цілком пристойна сума

2. SMMOK – цей проект практикується не лише з Twitter, тут Ви будете мати можливість заробляти, користуючись такими соц. мережами як Facebook і Вконтакте. Зовсім недавно додали можливість заробляння на Відео-хостингу youtube. Авторизація на проекті здійснюється за допомогою профілю в соц. мережі Вконтакте.

Реєстрація

Переваги та недоліки цього проекту:

Переваги:

  • найперше це те, що сервіс дає можливість заробляти не лише за допомогою Твіттера, але до того ж і за допомогою таких мереж як Facebook і Вконтакте;
  • Дуже багато оплачуваних завдань для заробітку;
  • Кожен день і кожен місяць проводяться конкурси між користувачами проекту;
  • Практичний інтерфейс для заробітку;
  • Таким чином, існує ймовірність розкрутки вашої групи, причому безкоштовно в Вконтакте і т. д.;

Недоліки:

  • Розцінки в Twitter трошки зменшені, вартість твіту дорівнює 20 копійкам. При всьому тому цей недолік покривається тим, що є ймовірність працювати відразу з трьома соціальними мережами одночасно.
  • Мінімальна сума виплати в цій системі дорівнює 50 руб. Коли у вас буде можливість поєднувати роботу на цьому сервісі застосовуючи всі три соціальні мережі, то ця сума набирається досить скоро, в середньому за два три дні.

3. Поштові спонсори – ці веб проекти ідеально підходять для заробітку в Twitter. Тому що на них, можливо, відшукати дуже багато оплачуваних завдань пов’язаних з Twitter і не тільки. А це означає, що заробити, можливо, набагато більше, ніж на раніше описаних проектах. За один місяць цілком реально заробити від 100$ і більше.

Для цього способу заробляння найкращим чином відповідають ці два поштових спонсора:

1.) Wmmail – думаю, що цей веб проект найкращий і бездоганно підходить Вам для заробляння. Щоб відшукати завдання пов’язані з Twitter, потрібно зробити наступні:

Переміститися в меню по посиланню «Завдання» потім ввести в поле пошуку завдань назву соц. мережі з допомогою, якої ви хочете заробити, наприклад: “Twitter “, “Facebook”, “Вконтакте”.

З знайдених різних платних завдань виберете підходящі, і можете почати заробляти.

Приклад на скріншоті, після введення в пошук слова ” Twitter”:

Реєстрація в проекті:

Реєстрація

2.) Seosprint – цей поштовик трохи відрізняється від зазначеного вище, але принцип заробітку той же. Виділяється лише дизайном і виплачує гроші у руб., а не доларах.

Щоб відшукати завдання потрібно натиснути на посилання завдання, потім праворуч у меню в форму пошуку введіть посилання на ту соц. мережe, в якій хочете заробляти. Приклад на зображенні, після введення в форму пошуку посилання “Twitter “:

Реєстрація в проекті:

Реєстрація

Переваги та недоліки цих сервісів:

Переваги:

  • Дуже багато оплачуваних завдань пов’язаних з Twitter;
  • Висока ціна таких оплачуваних завдань;
  • Скільки хочете, стільки і виконуєте завдань;
  • Існуює можливість заробітку, використовуючи інші соціальні мережі;
  • Невелика сума для виводу, виплати виконуються в напівавтоматичному режимі;
  • Велика популярність і стабільність цих сервісів.
  • І багато іншого.

Недоліки:

  • Недоліків у цих проектах фактично немає.

Це найвідоміші сервіси по заробітку саме в мережі твіттер. Ще, щоб приступити до заробітку Вам потрібно буде мати в розпорядженні Webmoney гаманець. Також в мережі кожен день з’являються нові сервіси для заробітку в соціальних мережах, і всі нові проекти я буду додавати в список нижче. Поки що, на цьому все, удачі вам і гарного заробітку з Твіттером!

Список проектів, з допомогою яких, ви можете почати заробіток з твіттером:

VKTarget:

Реєстрація

FreeLiked :

Реєстрація

Forumok:

Реєстрація

Prospero:

Реєстрація

SocialTools:

Реєстрація

Cashbox:

Реєстрація

Додавання комментарів доступно лише зареєстрованим користувачам